maanantai 30. maaliskuuta 2015

Nonnih!

Kirjoitin teille pettymyksestäni Lankavan toimintaan. Pääsy jälleenmyyjien listalle maksaa 100 euroa. Joku lukijoista oli ottanut yhteyttä Lankavaan ja tänäänpä sieltä sitten soitettiin minulle...

Tottakai minä yrittäjänä tiedän, että nimen saaminen Lankavan sivuille ja hinnastoon on myös mainosjuttu, mutta en ole mistään muusta firmasta kuullut että se maksaa. Kerroin soittajalle seisovani sanojeni takana, myös sen, että Lankava on huono tukku pienten tukkualennustensa kanssa.

Tätä kirjoitusta suunnitellessani tuli mieleen hieno vertaus.

JOS minä neulomiani sukkia esitellessäni kertoisin niiden olevan Lankavan langoista tai esim. Lankavan ontelokuteesta virkkaamastani rahista, EIKÖ MINUN KUULUISIKIN SAADA SIITÄ KORVAUS?

Ei ole olemassa ilmaisia lounaita, sanotaan, ja Matti Nykäsen kerrotaan viisastelevan, että asia on "fifty-sixty". Mutta hei, tämä on kirjoitettu pilke silmäkulmassa ja terveisiä vaan sinne Lankavaan.

Pellavasydämen Mervi

4 kommenttia:

 1. Tuo on niin totta :-D Ilman muuta sinun kuuluisi saada mainostusrahaa ;-)
  Tää on niin tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sitä - blogiyhteistyötä - jossain, jollain. Eipä taida nämä pikkuiset blogit isoja firmoja kiinnostaa?

   Poista
 2. Siis oliko joku lukija soittanu sinne, että hyi hyi kun pyytävät tosta rahaa vai kertsiny kun kirjotit siitä? Jos ensimmäinen niin hyvä, jos jälkimmäinen niin kovin ala-astemaista. Kyllä se mainostus menee varmaan aika fifty-sixty, eli ilmanen listaus ja ilmanen mainos blogissa (tekstissä) ja kaupassa... En kyllä tiiä kuinka moni lopulta tollasia jälleenmyyntilistoja eksyy edes kattomaan. Varmaan on enemmän lukijoita täälä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samoin mietit sinä, niinkuin minäkin. En viitsinut kysyä, millä mielellä "ilmiantaja" oli liikkeellä - eikä sitä ehkä olisi minulle sanottukaan.

   Poista