maanantai 20. huhtikuuta 2015

Hankintoja

Impulssiostona hankin vessaan pyykkikopan. En siis virkkaakaan - tämä on ehkäpä vielä parempi. Vaikka materiaali tuntuu ohuelta, lähes paperilta, hyvin napakasti koppa pysyy pystyssä.


Kaveriksi tälle ostin sarjaan kuuluvat pikkukorit.
Korit ovat samaa sävyä muuten erisävyisen kaapiston kanssa, joten nyt ehkä näyttää yhtenäiseltä.


Voisin haluta saada nuo korit seinään kiinnitettyinä, mutta saa nähdä... mieheni ei ole kovin halukas yleensäkään kiinnittämään MITÄÄN vastamaalatuille seinille. Tai ylipäätään mihinkään seinään...

Onhan tämä nyt tyylikkäämpi - tai ainakin modernimpi - kuin nyt käytössä oleva?


Mutta. Mikä tässä uudessa on huono puoli, niin se, ettei voi enää yrittää noita "koitan onnistunko osumaan" - heittoja... Vessan lampuksi valikoitui tällainen. Ensin ihmettelin, että miksi ihmeessä se on tuolla katon rajassa, mutta sitten käsitin: lampun alle tulee peili. Se on vielä päättämättä.


Mervi

2 kommenttia:

 1. Näyttää raikkaalta ja kivalta! Kummasti esimerkiksi kymmenen vuotta vanhat muovikorit ja muut esineet näyttää nyt vuosikymmenien takaiselta, ihan todella aikansa eläneiltä. Silmä tottuu niin nopeasti uusin tyyleihin, vaikka niitä ei omaan kotiin hankkisikaan.

  VastaaPoista
 2. Juttusi sai hyvälle tuulelle :) Meilläkin on just tuollainen "kokeilen saisiko osumaan". Taitaa olla kyllä "niin last seasonia". Pitäisiköhän investoida uuteen? Ja mies sanoisi, että se vanhahan oli ihan ehjä!

  Kivan näköiset on nuo uudet!

  terveisin
  Terja

  VastaaPoista