maanantai 20. heinäkuuta 2015

Yhteistyöprojekti

Muistatteko vielä aikaa, kun putiikkini oli edellisessä osoitteessaan?


Toisella puolella katua oli ravintola Gastahaus Pooki, jonka peesissä Pellavasydän sai monia asiakkaita. Hyvää ruokaa syöneet tulivat kadun toiselle puolelle ihastelemaan meidän tuotteitamme.

Nyt tämän Gasthaus Pookin  omistaja Henriikka pyysi minua somistamaan heidän "näyteikkunansa". Se olikin aika tyhjän näköinen:


Toivottiin merellistä fiilistä ja pari juttua piti jättää ikkunalle edelleen. Suunnittelin kotona somistuksen, mutta eihän sitä sitten ollutkaan kovin helppo toteuttaa, kun en itse päässyt hommiin. Ikkuna aukeaa ulkoapäin ja on niin korkealla, että siihen tarvittiin tikkaat.

Mieheni tietysti kilttinä apulaisena tuli mukaan ja kiinnitti ensin siistin kankaan taustalle. Nauloilla piti nuo muut tykötarpeet kiinnittää.


 

Kokonaiskuva nyt ei näistä oikein välity. Huomaan, että olen jättänyt kuvakulman ulkopuolelle ylhäällä lentelevät puulinnut. Kyllä tämä varmasti kiinnostaa ohikulkijoita ja joku saattaa eksyä Pellavasydämeenkin, joka nykyään sijaitsee tästä ikkunasta katsoen aivan kulman takana.

Ainoa huono puoli tässä on tuotteiden menetys: ikkunaan pääsee hurjasti pölyä ja siihen porottaa aurinko etelästä. Joka tapauksessa olen iloinen tällaisesta yhteistyöstä, joka uskoakseni hyödyttää meitä kumpaakin.

Pellavasydämen Mervi

1 kommentti:

  1. Totta, ikkunassa olleet tuotteet ravistuvat auringossa. Mutta toivottavasti tuo on näkyvää mainosta kumminkin ja monet sen huomaavat. Odotan innolla, että pääsisin vanhojen talojen tapahtumaan syksymmällä, jos onnistuu, niin tulen silloin poikkeamaan uudistettuun puotiin, jos se vain on auki.

    VastaaPoista