tiistai 15. syyskuuta 2015

Pyörätuolikassi, jossa saat tavarat sateelta piiloon

Tämä on jatkoa pyörätuolikassin esittelyyn. Silloin unohdin kokonaan läpän. Meinasin sen unohtaa tehdessänikin. Onneksi kangasta riitti siten, että alapuolen laitoin toisen väristä. Asiakas nimenomaan toivoi, että ostokset saa kunnolla piiloon esim. sateelta. Lisäsin läpän ommellessani ja tässä on siitä muutama kuva.

Näistä lenkeistä laitetaan pyörätuolin kahvoihin. Molemmin puolin.
Jos kassi on tyhjä saattaa se raahata pyöriin, tällöin kannattaa kuljettaa jotain vyötä mukana, jolla saa kassin kurottua pienemmäksi.


Mielestäni tämä on aivan täydellinen kassi sellaiselle pyörätuolia käyttävälle, jolla on avustaja mukana. Hintaa kassille on 79 euroa + postimaksut.

Pellavasydämen Mervi

6 kommenttia:

 1. Kassi on kaunis, mutta kangas vaikuttaa liian ohuelta-pehmeältä.
  Kuvan mukaan kassi on liian leveä ja tarpeettoman syvä.
  Kansiläpän tulee ulottua reunan yli.
  Sisäpuolella pohjalle tarvitaan sivulle taittuva vahvike.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on enstexiä, mikä on kyllä napakkaa ja kosteuden kestävää. Tämä on juuri se kangas, minkä sinä valitsit vaihtoehdoista.
   Kassi on tehty täsmälleen niillä mitoilla, mitkä minulle annoit. 50 x 40 x 10cm.
   Kansiläppä ei voi ulottua reunan yli, koska reunassa on kantokahva. Läppä on kyllä iso, mutta se pitää taitella sisäpuolelle.
   Vahvikkeestä ei ollut tilauksessa puhetta, mutta sen voin kyllä lisätä. Käykö pahvinen?

   Poista
 2. Huh, asiakkaan ja myyjän keskustelu täällä blogissa. Tällainen keskustelu ei kuulu muille kuin vain teille kahdelle, koska se on teidän välinen tilausasia.
  Miksi voi keskustella muualla kuin täällä blogissa? Eikö asiakas uskalla puhua puhelimessa sen jälkeen kuin on nähnyt nämä kuvat? Miksi vastasit hänelle noin, Mervi etkä voinut olla hienovarainen ja siirtyä keskustelemaan asiasta muualla kuin vastata noin asiakkaalle kaikkien nähden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ei voi keskustella muualla kuin täällä blogissa?
   Ei-sana unohtui edellisestä tekstistä.

   Poista
  2. Hyvä anonyymi, sitä minäkin kovasti ihmettelin. itse siirryin sähköpostitse viestittelemään. Asiakas lähetti samaan aikaan sekä sähköpostia että tämän kommentin. Halusin toimia asiakkaan valitsemalla tavalla

   Poista
  3. Hyvä, että siirryit keskusteleemaan sähköpostilla, Mervi.

   Poista