lauantai 24. lokakuuta 2015

Lähtiskö vai eikö lähtis?

Jäin viikonlopuksi yksin ja olin aikeissa lähteä Turkuun Osaava nainen -messuille. Pitkään pohdittuani juuri nyt olen sillä mlelellä, etten ehkä sittenkään lähde. Toista tuntia autolla ajamista, siellä pitkät käytävät ja pitäisi ottaa kaksi kyynärsauvaa mukaan - saattaisi voimat ehtyä. En pystyisi mitään isompaa kantamaan. Mutta silti tekis mieli.

Aamulla jos minulta kysytään lähtemistä, valitsen ihan varmasti nukkumaan jäämisen. Vaikka ensi yönä saakin nukkua tunnin pitempään, silti olen aamulla nuutunut. Olen kyllä virkeä heti kun saan itseni ylös ja pukeisiin, mutta se ylös nouseminen... päivälläkään en tunne varsinaisesti väsymistä, mutta nukahdan heti, jos pääni tyynyyn pistän.

Ehkä siis jään kotiin ja alan ommella joulujuttuja. Ensi lauantaina minua on pyydetty esittelemään käsityöideoita karavaanareitten Rairantaan, heidän käsityöpiiriinsä. Sitäkin varten pitäisi tehdä näytöskappaleita.

Marraskuussa sitten menen Tampereen Käsityömessuille, sieltä en jää pois! Viime vuonna en päässyt, kun oli leikkaus juuri niihin aikoihin, mutta nyt luulen selviäväni bussiin nousemisesta ja alaspääsemisestä. Olisi toki kiva, jos saisi avustajan mukaan - hei mutta minähän järjestänkin niin... siinä kyllä menee koko viikon avustajatunnit, mutta olisipa sitten ostosten kantaja mukana.

Tietokoneeni on kuulemma niin mykkyrällään, ettei sitä tahdo ammatti-ihminenkään saada millään selvitettyä. Kohta alkaa olla työt seis, kun ei pääse hoitelemaan sovittuja asioita. Ja nämä blogikirjoituksetkin on kuvattomia luvattoman kauan.

Mervi


4 kommenttia:

 1. Minä viikonpäivänä olet lähdössä Suomen kädentaitomessuille?

  VastaaPoista
 2. Tääältä lähtee varmaankin kolme bussia ja kaikki eri päivinä. Minä lähden sunnuntaina.

  VastaaPoista
 3. Messuille suunta on minullakin, kun naapurikunnassa ovat. Lippukin jo hyvissä ajoin hankittuna. Kelpaa kuulemma koko viikonlopun, vaikka useampana päivänä kävisi. Useampana vuonna on nyt tullut käytyä, aina yksin, kun ei ole samanhenkisiä ystäviä lähiseudulla.
  Mitenkäs sinulla onnistui tuo avustajan hommaus, saitko järjestettyä?

  VastaaPoista