maanantai 12. lokakuuta 2015

Vastustan syksyn harmautta

Eikös sitä niin sanota, että ihminen pitää siitä vuodenajasta, jolloin on syntynyt? Minun pitäisi siis olla haltioissani syksystä. Juu-uh, juuri tällaisesta syksystä pidänkin, kun aurinko paistaa ja ilma on vielä leudohko. Mutta sade ja harmaus, sitä kammoksun.

Mieheni ostaa usein kukkakimppuja. Ne ovat väripilkkuja paitsi harmaaseen sisustukseen, myös piristämään arjen keskellä. Tässä aurinkoinen kimppu ilahduttamaan myös teitä:

Viime päivinä olen jo hiukan kävellyt yhden kepin varassa. Toisen olen siis jättänyt välillä pois. Pitkiä matkoja en kylläkään uskalla vielä yhdellä kulkea. Hiukan toi leikattu lonkka sattuu näiden harjoitusten jälkeen, mutta kipu häviää nopeasti. Onhan se selvä että kipuakin tulee, kun on sentään luita rikottu, jänteitä ja lihaksia katkottu ja ommeltu....

On suuri ero kävellä yhdellä tai kahdella kyynärsauvalla. Nyt saan taas hiukan tavaroitakin siirrettyä, kun toinen käsi on vapaa. Ja tämän paremmaksi tilanteeni ei koskaan tulekaan, yksi keppi jää loppuiäkseni vaivoiksi, sanoi lääkäri.

Vielä puolitoista viikkoa, ja saan ajaa autoa!

Mervi
7 kommenttia:

 1. Ihanan värinen kimppu!
  Toivottavasti toipumisesi sujuu mahdollisimman nopeasti.

  VastaaPoista
 2. oi että onkin kaunis ja värikäs kimppu <3 jaksamista toipumisen askeliin <3

  VastaaPoista
 3. Oikein kaunis kimppu. Tuota väriä tarvitaan tosiaan :)

  VastaaPoista
 4. Nyt tarvitaan väriä arkeen.
  Oikein hyvää toipumisen jatkoa, yksi keppi on tosi helpompi seuralainen kuin kaksi.

  VastaaPoista
 5. Kaunis väriläiskä on tuo kimppu.
  Toivottavasti paraneminen edistyy hyvää vauhtia. Mutta älä liikaa rasita vielä yhden kepin kanssa.

  VastaaPoista
 6. Ihan kimppu piristää aina. Hienoa, että paraneminen etenee noin hyvin.

  VastaaPoista
 7. Ihania iloisia värejä kukkakimpussasi. Minäkin vastustan syksyn harmautta, itse näen siinä vain värejä. Vastustan myös sitä, että jo tehdään blogijuttuja joulusta ja jopa ensi kevään trendeistä. Siis nyt on syksy. Nyt on nyt, nautitaan tästä hetkestä. Tsemppiä toipumiseen. Terkuin Riitta

  VastaaPoista