lauantai 30. tammikuuta 2016

Pitsipolvari melkein valmis

Vähänkö olen innostunut ihanista pitsipolvareista, joita tilauksena olen tikuttanut. En malta odottaa niiden valmistumista, vaan esittelen ne teille vaihe vaiheelta. Täältä se alkoi.

Nyt sukat ovat nappeja vaille valmiit. Tähän "kiilaan" virkkasin nappilistan. Se on siis feikki, napit ovat kiinteät, eivät avattavissa.
Tämä on asiakastyö, joten hän sai itse valita napit. Tässä olivat vaihtoehdot:
Olin kuuntelemassa "Elinvoimainen uusi kaupunki" -seminaaria ja tietysti otin sukkapuikot mukaan. En sitten niin millään voi kuunnella ilman, että käsillä on jotain tekemistä. Joku saattaa arvostella, etten keskity kuulemaani, mutta se on aivan päinvastoin. Paremmmin keskityn kutimen kanssa. Minulla oli nämä pitsipolvarit siellä työn alla ja muutamia ihastuksen henkäyksiä kuului... Joku jopa kysyi hintaa. Yrittäjän on oltava esillä aina kun se vaan on mahdollista!

Pellavasydämen Mervi3 kommenttia:

 1. Kauniit! Hienoa, että herättivät kiinnostusta, vaikka se ei ollut edes tarkoitus. Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, että teet tilaustöitäkin.
  Minulla on itse tehty neuletakki aina päällä myyjäisissä, vaikka valmiita neuletakkeja ei olisikaan muuten esillä - niitä on hidas tehdä ja kun ei tiedä, minkä värinen tai kokoinen menisi seuraavaksi kaupaksi, niin valmiiksi tekeminen on hieman hakuammuntaa. Mutta näin joka messuilla tulee yleensä yksi tai kaksi neuletilausta.

  VastaaPoista
 2. Upeat kertakaikkiaan. Itse en osaa puhua puhelimessa, jos ei ole kudinta. Vaikka kudon palmikkopitsisukkaa, osaan mallin ulkoa ja puhuessa sukka etenee ihan huomaamatta.

  VastaaPoista
 3. ihanat sukat,eihän noita raski käyttääkään :)

  VastaaPoista