tiistai 5. huhtikuuta 2016

Uusia kankaita

Pakko päästä heti näyttämään teille, mitä ihanuuksia postipoika tänään toi! Kankaita, joista valmistan tuotteita myyntiin. Vaikka ostinkin vain pienimmän mahdollisen pakan jokaista, kyllä näistä riittää sullekin, jos välttämättä haluat näistä jotain itsellesi valmistaa.


Tämä porokangas (korjaus myöhemmin: HIRVIKANGAS) sopii paitsi kasseihin ja kukkaroihin, myös pefletiksi tai vaikkapa mökin verhoksi. Tyynykin olisi kiva. Entäs saunamyssy?


Koiran ystävälle olisi tarjolla eri rotuja kauniisti rivissä istumassa. Varma nakki niille, joilla joku näistä roduista löytyy... Kassit ja kukkarot nyt ainakin tulee mieleen.


Mereen liittyvää täytyy merikaupungissa aina olla tarjolla - vakkei tämä sinivalkoista olekaan. Valitsin tämän kankaan siitä syystä, että nuo kuviot ovat kaukana toisistaan, joten tästä saa hyvin tehtyä kukkaron, jossa on yksi kala. Kalamies haluaa tietysti tästä kankaasta tehdyn eväskassin!


Ja tottakai myös kissaihmisille...


Nämä kaksi pakkaa batiikkia oli kyllä ihan impulssiostos. Harjoittelija Veera oli tästä aivan ihastuksissaan ja kuulemma olisi iloinen tällaisesta kesämekosta. Niitä siis...


Tämä tyylikäs kangas sopii sekä pöytäliinaksi että laudeliinaksi, joskin hinta saattaa määrittää ennemminkin kaitaliinaksi. Mutta kelpaa varmasti nuorempaakin kotiin, jossa on musta-valkoinen sisustus. Ja meillekin sopisi oikein mainiosti.

Aijai, kun pääsisi suunnittelemaan näistä uusia tuotteita. Mutta ensin täytyy tehdä keskeneräiset työt.

Pellavasydämen Mervi

8 kommenttia:

 1. Kirjoittele blogia,vaikka kommentteja ei tulisikaan.
  Luen tätä usein,vaikka ei tule laitettua palautetta.
  Mukavaa kerrontaa!

  VastaaPoista
 2. Ai ai kuinka ihania kankaita, nuo koirat!!!!

  VastaaPoista
 3. Älä ihmeessä blogiasi jätä. Sinulla on mukava blogi, luen sen aina ja siinä on tosi mielenkiintoisia asioita ja elämän tarinoita. Noista negatiivisista palautteista ei kannata olla moksiskaan, olen niitä joitain huomannutkin kommenteissa, mutta olen ajatellut, että ne on vain niitä kateellisten juttuja. Suomessa kateus on niin voimakasta, että itsekin jouduin kulkemaan työmatkat vuosia pyörällä, kun jotkut asiakkaat näkivät sen aikaisen automme tähtisilmässä vääriä tuikkeita, niitä tuikkeita mitkä heille aiheutti katkeraa kalkkia.. Olin siihen aikaan niin arka ja uskaltamaton, joten pyöräilin, mutta tällä kokemuksella, kun joku tulisi ilkkumaan, niin varmaan saisi takaisin. Olen jo eläkkeellä, joten ei tarvitse kumarrella asiakkaita, eikä varoa loukkaamasta ketään. Se on sellaista pienellä paikkakunnalla. P.S. Jouduinpa jopa korjauttamaan automme konepellinkin, kun jotain tuo symboli niin häiritsi. Uutta ei sitten siihen laitettu. Nokka pystyyn..
  -myös kateuden kohteeksi joutunut

  VastaaPoista
 4. Porokangas on ihana , siitä voisi jouluksi ommella verhot ja tyynynpäälliset. Alimmainen on myös kaunista.

  VastaaPoista
 5. Hauskoja kuoseja noissa kankaissa, etenkin nuo porot

  VastaaPoista
 6. Olen kiinnostunut porokankaasta. laitan sp.asiasta.

  VastaaPoista
 7. Puuttuuko yksi kuva?... sillä en näe porokankaasta kuvaa. Eläinkuoseista näen vain hirvi-, koira-, kala- ja kissakankaat :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeilla jäljillä... toi mikään poro ole vaan HIRVI. Huomasin sen jo aiemmin, mutta en ole muistanut oikaista.

   Poista