maanantai 27. kesäkuuta 2016

Meriaiheinen näyteikkuna, ilo ja harmi

Tällä kertaa rakensimme näyteikkunan hauki-teeman ympärille. Merikaupunkiin kalastus ja kalat sopiikin mitä parhaiten. Nyt ei ollut kovin paljon aikaa stailaamiseen ja se kyllä näkyy. Joku paatti olisi sopinut tuohon rekvisiitaksi, muttei koko kaupungista sellaista löytynyt. Korttiteline näkyy takana, vaikkei somistukseen kuulukaan.

 Vihreys jatkuu myös kadun toiselle puolella kirkkopuistossa.


Ohikulkijat ovat tietysti iloisia, että näyteikkunan somistus vaihtuu tiuhaan. Toisaalta minun on aika ajoin työlästä keksiä uutta näytettävää, kun ei tavaran kierto ole mitenkään nopea. Aina ei ole mitään uutta esitettävää.

Näyteikkunaan liittyy harmillinen takaisku. Moni tuote on mennyt piloille, kun on ollut liian kauan ikkunalla auringonpaisteessa. Mutta enpä ollut käsittänyt sitä, että vaaterekki, joka ikkunan edessä oli, sai myös liika-annoksen aurinkoa. Sillä roikkuvat vaatteet ovat virttyneet toisesta olkapäästä. Se pieni 5cm pala kangasta, joka tunikasta henkarilla näkyy ikkunaan päin, on haalistunut.

Kaikki tällaiset tunikat ovat myynnissä -50%. Kaikki eivät tuota pientä virhettä edes huomaa, mutta itse en tietenkään voi myydä täydellä hinnalla tuotetta, jonka TIEDÄN sekundaksi.

Olen tilannut ikkunaan asennettuna kalvon, joka ei päästä haitallisia säteitä läpi.


Pellavasydämen Mervi

3 kommenttia:

 1. Voi harmitus! Itsekin aika ajoin vaatekaupassa töissä olleena on tullut vastaan noita olkapäistä haalistuneita, vaikka rekki ei edes olisi aivan suorassa auringonvalossa. Kiva tuo ikkuna.

  VastaaPoista
 2. Varothan, ettei nuo kortitkin haalistu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Niitä onneksi pyöritellään, ettei ihan koko ajan ole samassa asennossa...

   Poista