maanantai 20. kesäkuuta 2016

Nuttu nurin, onni oikein

Oletteko kuulleet vanhan sanonnan? Onni on oikein, kun nuttu on nurin.

Koko kesäkuun ajan olen kuvitellut tänään meneväni Turussa käymään. Onneksi tarkistin Tyksin kutsun. Sinne onkin aika vasta torstaina. Tänään piti käydä Ugin röntgenissä. Selkä vielä röntgenkuvattiinkin, vaikka siitä on jo magneettikuvat.

Tänään oikein erikseen muistutin itseäni, ettei siellä pukuhuoneessa ole MITÄÄN KIIRETTÄ vaatteitten pukemisessa, että "ihan rauhassa vaan" toppuuttelin itseäni. Lähdin sitten viettämään vapaapäivääni kaupungille, poikkesin kierrätyskeskuksessa ja uuden sähköliikkeen avajaisissa kahveilla ja ..... Ja sitten kotona huomasin, että hame on väärinpäin.


Tämä olikin sitten viimeinen vapaa maanantai. Ensi viikosta alkaen loppukesän on putiikki auki myös maanantaisin. Eli vain sunnuntai on suljettu. Kyllä minä tänäänkin muutaman asiakkaan palvelin, kun kuulin, että ovat suljettua ovea kolkkuttamassa.

Mervi

3 kommenttia:

  1. eikö se niin mene: tekevälle sattuu :) !!!
    Oletko käynyt blogiani lukemassa ja samalla voit liittyä jäseneksil. Olisi kiva saada uusia blogituttuja. Olen hyvin samassa ajassa kuten sinä, työkyvyttömyyseläkkeellä, lapset pois lentäneet.

    VastaaPoista
  2. Voi ei, tää on hyvä :)))) sattuu sitä näköjään muillekkin.
    Mukavaa tätä päivää

    VastaaPoista