perjantai 16. syyskuuta 2011

Tervetuloa ja kiitos!

Tervetuloa kaikki "uudehkot" lukijat! Kiitos nennaemilialle kauniista sanoista blogissasi. Kiva kun kävit ja vielä mukavampi että viihdyit putiikissani.

Tänään oli oikein vilkas päivä. Aamulla ensimmäiseksi kävi putiikkiin tutustumassa mahdollinen uusi työharjoittelija. Taisimme olla innostuneita puolin ja toisin? Hänen pestinsä kestänee aluksi kuukauden ja jatko katsotaan sitten. Sitä ennen kuitenkin, ensi viikon tiistaina, saan pariksi viikoksi apurin Bovallius-opistolta. Kiva saada apukädet. Monenmoista hommaa onkin jo tiedossa.

Torstain paikallislehdessä oli mainos rullakuteista ja matonvirkkauskurssista. Ilmoittautumisia onkin tullut tänään jo ihan mukavasti, joten kurssi järjestetään. Kudemyynti on lähtenyt mukavasti käyntiin, nyt vaan kaivataan uusia värejä.

Tänään minutarjottiin myös uutta liikehuoneistoa. Tein vähän galluppia asiakkaiden keskuudessa ja tulos oli yksiselitteinen. Nykyinen paikka on parempi: isot näyteikkunat (uudessa ei olisi kunnollisia ollenkaan) pääkadun varrella (uutta joutuisi taas kovin mainostamaan, on hiukka syrjässä) helppokulkuinen (uudessa olisi portaita). Vaikka muuttaessa saisin tilaa tuplaten ja vuokra olisi edullisempi, ei se kannata kuitenkaan.

Olen päättänyt ruveta Clover-tuotteiden jälleenmyyjäksi. Idea lähti kyselystäni kaksipäisten tunisialaisten virkkuukoukkujen perään. Ainut myyjä suomessa on tämä Clover ja tilasinkin näitä hitti-koukkuja heti kaikkia kokoja. Oletteko muuten perehtyneet tähän erilaiseen virkkaukseen? Tässä osoite videoon, josta saa kyllä käsityksen: http://www.youtube.com/watch?v=zQfp88HI2WY
Aikas kivoja juttuja voi tällä tekniikalla tehdä. Näytän kuvia, kunhan olen saanut jotain valmiiksi. Tässä kuva koukusta:  
Tästäkin aiheesta järjestänen lyhytkurssin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti