sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Uudet aukioloajat

Pakko järjestää itselleni vapaapäivä. Siis toinen sunnuntain lisäksi. Muutoin en pääse milloinkaan toimittamaan asioita, tukkuostoksille jne. (Omat vaatteeni olenkin kesän aikana opetellut ostamaan netistä, kun en pääse enkä jaksa sovitella liikkeessä, niin ihanaa kuin hypistely olisikin)

Pienen gallupinkin tein asiakkaiden keskuudessa ja yleinen mielipide näyttää yhtenevältä oman käsitykseni kanssa. Maanantai on ollutkin kaikkein "heikoin" kauppapäivä. Pidän siis ensi viikosta alkaen maanantaina putiikin kiinni. Palaan myös aloittamaan vasta klo 11. Tiedän, että se tarkoittaa vain pidempää yöunta - olen todella huono heräämään aamulla aikaisin!

kuva netistä
Ensi viikosta saattaa tulla raskas, sillä olen yksin kotona. Mieheni lähtee lappiin. Toivottavasti ei ilmaannu mitään kannettavaa tai siirrettävää sillä olen edelleen "kädetön". Nyt kun ruoanlaittaja on poissa, suunnittelen kokeilevani karppausta. Hiukan on alkanut näyttää siltä, että leivän ja perunan syöminen tekee huonon olon. Vai onko se vain kuvitelmaa, kun tästä karppauksesta saa lukea/kuulla joka puolella? Saas nähdä onnistunko ja onko siitä hyötyä...

Nyt pitäisi suunnitella torstain lehteen ilmoitus uusista aukioloajoista ja ehkäpä mainostan lisäksi kuderullia. Kävin hakemassa tukusta uusia värejä.

1 kommentti:

  1. Vaikka minä en karppaakaan, niin jätin leivän pois viime toukokuussa ja voin sanoa, että olo on ihan toista kuin ennen. Vatsa ei kiukuttele enää ollenkaan.

    VastaaPoista