Intohimona käsityöt

tiistai 6. joulukuuta 2011

Mietityttää: miten selviän?

Jouluhössötys on päällä. Tänään tuli harmia, tai oikeastaan se alkoi jo eilen. Niinkuin jo kerroinkin, sain putiikkiin apulaisen, harjoittelijan, josta on ollut tosi paljon apua. No, eilen hän ei kuitenkaan tullut pelipaikalle, eikä ilmoittanut mitään, ei myöskään vastannut viesteihini. Tänään menin käymään putiikissa ja postiluukusta oli pudotettu avain ja mukana viesti. ettei hän tule enää töihin. Pöh!

Tämä on nyt kolmas joulu, kun minut jätetään pulaan.  Aikaisempina kertoina ehkä olisinkin voinut syyttää itseäni, olenhan ollut stressaantunut, ehkä hermostunut ja äreä?  Mutta nyt se ei kelpaa syyksi. Olen yrittänyt niin parhaani!

No - minähän selviän, pakko on. Niinkuin toivon ja aikaisemmin on toteutunut, että seuraavat pari viikkoa on kiirettä ja asiakkaita jonoksi asti, joten on harmillista köpötellä keppien kanssa. Toiminta on hidasta, en saa aikaan niin paljon kuin pitäisi ja hermostun kömpelyyteeni. Mutta, näillä mennään.

4 kommenttia:

 1. Onpa kurjaa, että sinut on tuollalailla jätetty pulaan! Ja vielä tälleen joulun alla. Todella epäreilusti tehty.

  Toivotan täältä paljon jaksamista ja pitkää pinnaa näin joulun alle.

  VastaaPoista
 2. "Epäreilu" on mielestäni hyvin lievä ilmaus. Mitä sanoo työlaki? Ei kai noin voi irtisanoutua laillisesti?

  VastaaPoista
 3. No, puolustuksekseen on sanottava, että tämä ei ollut työsuhde, vaan työelämään valmennus, eli harjoittelu. Näin joulun alla ko. henkilö varmaan toteaa epäreiluuden, kun työttömyyskorvaukseen tulee karenssi. En olisi sitä hänelle toivonut ja "anelinkin" häntä vielä jatkamaan. Olisi varmaan ollut meille kummallekin eduksi?

  VastaaPoista