Intohimona käsityöt

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Tuomio tuli

Tänään soitti lääkäri.
Kävin marraskuun viimeisenä päivänä magneettikuvissa ja siitä asti odottanut tätä soittoa. Enkä olis halunnut kuulla!

Maaliskuussa laitettu lonkkaproteesi ei ole kiinnittynyt tai on irronnut (todennäköisempää). Ensimmäinen tarkastus oli heinäkuussa ja silloin proteesi oli liikkunut. Tuolloin lääkäri vaan lohdutteli, että kyllä se vielä asettuu paikoilleen. Jätti kertomatta sen mitä tänään paljasti, että yksi luu oli mennyt poikki.

Nyt sitten alkaa sama prosessi alusta. Ei kuitenkaan enää tänä vuonna, paitsi jos irtoaa kokonaan, jolloin leikkaus täytyy tehdä nopeasti, päivystyksenä. Tässä sitten odottelen joulun yli. Ennen kesää en kuulemma pääse kävelemään. Kivaaaaa...?

Olen tehnyt niin paljon hommia ja ollut 100% kiinni yrityksessäni, että sen puoleen voin pitää lomaa ja nukkua, nukkua, nukkua ja nukkua. No, en nyt ihan kesään asti,  mutta vähän aikaa. Sitten lukea, virkata jne...

Mutta mitä ihmettä teen Pellavasydän-putiikkini kanssa. On sitä mietitty oikein perheneuvostossakin. Listattu ylös + ja - asiat. Kaikkein helpointa olisi lopettaa koko putiikki. Mutta, onko sekään helppoa, jatkajan löytyminen tuskin ainakaan käy kädenkäänteessä. Sitten olen miettinyt ovien kiinnilaittamista väliaikaisesti. No, vuokranantaja tuskin ilahtuu maksamattomista kuukausista. Entä jos pitää auki vain muutaman päivän viikossa tilapäisavun turvin. Työntekijän voi palkata, mutta ton firman talous ei sitä kestä. Olen varma (ah, mikä itsevarmuus!) että itse olen paras myyjä, eikä kukaan toinen saa siitä palkkaansa. (En minäkään, jos ihan totta puhutaan). Paikallisesta oppilaitoksesta voisi saada harjoittelijan, mutta kuka takaa, että se onnistuu ilman, että on itse paikalla? Ei kukaan eikä mikään....

Hyvät neuvot olisi nyt kultaakin kalliimpia. Ja jos jollakin olisi se kaikkein paras vastaus, niin olisin kiitollinen avusta.

Tässä tällainen asianvierestä valitusbloggaus. Tai - eihän tämä asian vierestä oikeastaan ole. Tällaista yrittäjän elämä voi olla.

4 kommenttia:

 1. Voi kamala! Kurja juttu kyllä tuo magneettikuvauksen paljastus! :/

  Olisi sääli, jos putiikki menisi kiinni, se kun on niin ihana aarreaitta kaikinpuolin! Vaan eihän tilanteelle paljon mitään voi.

  Toivottavasti ongelmiin löytyy pian ratkaisut.

  VastaaPoista
 2. Tsemppäjä minäkin toivottelen! Neuvot ovat kyllä nolla:(

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sinulle mietintöihin. Toivon, että asiat ratkeavat parhaalla tavalla!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanat ihmiset myötätunnosta ja toivotuksista!

  VastaaPoista