Intohimona käsityöt

maanantai 12. joulukuuta 2011

Uudet kotisivut

Yrittäjänä (no, kukapa ei) joutuu monesti priorisoimaan asioita. Tämä tarkoittaa monen hyvän ja tärkeänkin asian jättämistä taka-alalle odottamaan parempia aikoja. Yksi tällainen asia on viime aikoina ollut kotisivujen päivittäminen. Tiedän sen tärkeäksi, mutta aika ei vaan millään riitä kaikkeen.

www.pellavasydan.fi
Pellavasydämen kotisivut pitäisi varmaankin tehdä uusiksi. Niinkuin olen kertonutkin, ne on tehty FrontPage-ohjelmalla, joka on vanhalla koneellani. Joudun siis tekemään sivut toisessa huoneessa ja siirtämään aineiston vakikoneelleni.

OSAAKO JOKU NEUVOA
Millä ohjelmalla tai valmiilla formaatilla kotisivut kannattaisi tehdä? Minun tapauksessani kaksi tärkeintä vaatimusta ovat: a) helpot käyttää b) edulliset=halvat

Toisekseen mietin sitä, että kannattaisiko ainakin varautua myös verkkokaupan avaamiseen. Tässä vaiheessa siihen ei riitä resurssit, mutta jos myöhemmin haluaisin...Nykyisellään aika harvoin, mutta kuitenkin joskus, tulee tuotteista kyselyjä ja paraillaan on yksi vauvan aarrearkku odottamassa pakkaamista ja lähettämistä toiselle puolelle maata.

Antakaa pliis vinkkejä!

Nyt tarttis mennä nukkumaan, edessä on työntäyteinen viikko! Koko viikonlopunkin olen valmistanut joulujuttuja, mm. noin 50 näppipyyhettä. Omasta mielestäni tosi onnistuneet väriyhdistelmät, toivottavasti myös asiakkaiden mielestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti