Intohimona käsityöt

torstai 28. kesäkuuta 2012

Lähtölaskenta

Muuttomyynti käynnistyi aikas mukavasti. Euron ja kahden euron laatikot sijoitin ulos ja niitä kyllä käytiinkin penkomassa. Jännä juttu, että -50% alennus ei toimi, mutta kun sama tuote on vaikkapa laatikossa 5 euroa, se "käykin pyydykseen".  Ei ymmärrä. Tai no...

Huushollin hoito putiikissa on ala-arvoista, villakoirat valtaavat alaa ja kaikki on muutenkin vähän silleenjatälleen. Mutta tämä ei jaksa eikä pysty nyt siivoamaan. Huominen päivä vielä myyntiä, mutta iltapäivästä jo laitetaan tavaroita laatikkoon. Käyn vuokraamassa 100 kpl muovilaatikoita niin pakkaaminen käy suht sujuvasti.

Kävimme mieheni kanssa tänään katsomassa uutta putiikkia. Tilaa on huimasti, mutta se lienee vain illuusio - tyhjänä tila näyttää isommalta. Siivoamista - erittäin likaisten ikkunoiden pesusta alkaen - on jonkun verran, joten soitanpa sukulaistytölle, josko tämä pääsisi lauantaina auttamaan.

Mieheni kamerasta siirsin muutaman kuvan, jotka hän oli ottanut itselleen suunnittelun avuksi.
Tähän nurkkaan tulee tiski
 Tuosta oikealla olevasta oviaukosta mennään keittiöön ja edessä oleva aukko johtaa käsityötarvikkeiden "osastoon".
tästä mennään "asustehuoneeseen"
 Asustehuoneeseen tulevat pellavavaatteet, hatut, villasukat ja lapaset, ehkä myös korut. Noin pieni siivu näkyy frouvasta ittestään...
Tämä on päähuoneen keskilattiaa
 Tähän huoneeseen tullaan ulko-ovesta, joka jää tässä kuvassa oikealle.
Tämä on peränurkka käsityötarvikehuoneesta
Eipä näistä kuvista minkäänlaista kokonaiskuvaa hahmota. Noista verhoista "väänsimme kättä" mieheni kanssa. Minä haluan ne ehdottomasti pois, mutta hänen mielestään sitten tulisi paljasta ja kolkkoa???

Kerkesin muuten tämän pienen katselukierroksen aikana jo moneen kertaan muuttaa mielipidettäni siitä, mitä mihinkin huoneeseen tulee ja mihin tulee mikäkin hylly tai pöytä. Minulta puuttuu sellainen hahmottamiskyky, että voisin abstraktisti kuvitella asioita - pitäisi saada kokeilla. Ja tässä mittakaavassahan sellainen ei onnistu.

Tästä lähdetään liikkeelle, hirrrrveä urakka edessä! Mervi

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttävät uudet avarat tilat! Kiva varmaan rakentaa uutta myyntitilaa!
  Mukavaa mutta varmasti työntäyteistä viikoloppua!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä kovasti muuttotouhuihin!

  VastaaPoista
 3. Voimia koko muuttoporukalle isoon urakkaan!

  VastaaPoista