Intohimona käsityöt

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Yksi vaihe on ohi...

Kaikki 100 muuttolaatikkoa tuli täyteen ja vielä pahvilaatikot päälle. Jätesäkkejä täytettiin kaksi rullallista - 20 kpl? Nyt on kaikki siirretty uuteen putiikkiin. Tänään muuttomiehet tekivät 6 tuntia töitä, useampi pakettiautokuormallinen siirtyi parin korttelin matkan ja kaikki taisi sujua ongelmitta. Kotimuutosta tälläinen liikkeen siirtäminen poikkeaa sikäli, ettei ole astioita eikä kovin painavia huonekaluja. Pellavasydämen myytävät tuotteet ovat lähes kaikki särkymättömiä.

Uudessa paikassa on nyt hyllyt lähestulkoon oikeilla paikoillaan, mutta kaikki lattiapinnat on täynnä laatikoita. Pääosin saattoivat mennä oikeisiin huoneisiin, sillä numeroimme ne 1,2,3,4...

Täytyy myöntää että hiukkasen epätoivoiselta tuntuu huominen aamu. Aamulla yhdeksältä aloitamme hyllyjen täyttämisen. Tottakai tämä vaihe on paljon hitaampi kuin hyllyjen tyhjääminen. Vaikka kuvittelin, että teen karsinnan vanhassa paikassa, niin ei se toiminut. Nyt on edessä miettiminen, mitkä kaikki laitetaan myyntiin, mitkä menevät alennusmyyntiin ja mistä ehkä luovun kokonaan. Alunperin oli ideana pitää vanhassa paikassa outlet-myyntiä, mutta ei toteudu sekään.

Käsilaukustanikaan en kyennyt pitämään huolta, sekin meni kameroineen päivineen uuteen paikkaan. Nyt se on jossain niistä 120 laatikosta! Mervi menee nyt päikkäreille...

1 kommentti:

  1. Voi miten ihanaa, osa urakasta ohi... Mutta kova tekeminen vielä edessä. Voimia , intoa ja ahaa-elämyshetkiä uutta toimitilaa luodessasi.

    VastaaPoista