keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Ylioppilaslakit tulivat ja menivät

Pellavasydämessä näimme aika paljon vaivaa "ylioppilas-markkinoinnista", mutta ei mitään mainittavaa ostoryntäystä tapahtunut.

Ulkona oli ständi tekstillä: 
KOULUTYÖN 
SANKAREILLE 
muistamiset 
Pellavasydämestä.


Tällaisia kortteja tein ihan itse myyntiin
Taitettava malli, itse virkkaamani lakki ja pikkuruusu. Ainakin meillä asiakkaat arvostavat käsintehtyjä kortteja. Helposti sanovat, jos on liian tehdasmainen. Mielestäni minulla on hyvä käsiala, mutta...aina kun pitäisi jotain yrittää tehdä hienosti, se ei onnistukaan. Tai sitten pidän kiirettä tai jotain.
Mitäs mieltä olette, onko parempi kirjoittaa teksti itse, vai tehdä tuollaisilla tarroilla? (kärsivällisyyteni ei meinannut riittää niiden irroittamiseen!)

Näitä pikkulakkeja oli myös irrallisena myynnissä:


Ja vähän isompiakin - aika söpö vaikkapa pehmonallen päässä


Tämän ideoimani korin jo näytinkin aikaisemmin, mutta vielä kerran:Tälläinen pikkupöytä oli näyteikkunassa. Tässä on em. lisäksi vielä Gepetton yo-tyynyliina "Bravo!". Näitä pahvipakkaukseen pakattuja tyynyliinoja on laaja valikoima ja ovat oikein suosittuja lahjaksi. Yksi parhaista myyntiartikkeleistamme.

Tänään pakkasin jäljelle jääneet vähän sivummalle, mutta eipä siihen kauan mene, kun on syksy ja taas muistetaan valmistuneita ylioppilaita!


3 kommenttia:

 1. oi-joi, onpas nättejä! Nuo virkatut pikku lakit ovat ihan huippuja.

  En osaa sanoa, kumpi on parempi, kirjoitettu vai tarroilla tehty. Välttämättä ei tarvitse tekstiä ollenkaan, vaan kortin antaja voi kirjoittaa itse mitä haluaa. Itse tein joskus YO-kortteja ja tälläsin niihin kultaisen lyyra-tarran. Toimi sekin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista! Näin muuten olemmekin päättäneet korttien kohdalla, sisäsivulle ei koskaan kirjoiteta mitään. Ensinnäkin värssyt pitäisi keksiä ihan itse (tekijänoikeudet) ja toisekseen yleensä ne ei kuitenkaan ole juuri oikeat sanat...

  VastaaPoista
 3. Onhan tosi upea idea tuo virkattu "ylppärilakki". Ovat hienoja.

  VastaaPoista