tiistai 19. helmikuuta 2013

Ohjaaja tulee - tarkastukselle?

Olen tässä tekemässä lähtöä putiikkiin. Sain viestin harjoittelija-Lissulta. Ohjaaja on kuulemma tänään tulossa käymään.

Onhan näitä ohjaajia ennenkin käynyt. Ja jos ei ne käy, niin ihmettelen sitäkin. Esimerkiksi Mervi on ollut puoli vuotta harjoittelussa (tai mikä ikinä sen nimi onkaan...) mutta kukaan ei ole käynyt tai kysynyt mitään. No, toisaalta on ajateltava niin, että luottavat meihin niin täydellisesti.

Mutta siis se tämänpäiväinen. Lissuahan hän kaiketi tule katsomaan ja pärjäämistään. Silti en voi välttyä ajatukselta, että olen itse ja työpaikkani jotenkin tarkkailevien silmien alla. No, tottakai, jos meillä olisi jotain älytöntä, niin siihen pitäisi puuttua. Tai ei ainakaan tulisi uusia harjoittelijoita.

No, saapi nähdä. Tällä seudulla on hiihtolomaviikko meneillään, joten SAATTAISI olla hiihtolomalaisia liikkeellä. Lähdenpä katsomaan, minkälaiseksi päivä muodostuu. Paljon on muistetta....no just, nyt ne jo soitti paikallislehdestä, että pitäisi olla materiaali torstaista mainosta varten. Mutta huomisaamuksi riittää. Kamera siis mukaan sitäkin varten -  mainoskuvausta taas vaihteeksi....
Pellavasydämen Mervi

1 kommentti:

  1. Meillä on töissä paljon harjottelijoita, ja minusta he tuovat aina mukavaa vaihtelua. Joka kerta opiskelijan/harjoittelijan arviointikeskustelu jännittää kuitenkin itseänikin, antaahan opiskelija palautetta meistä (ja siihen kyllä kannustankin!) ja ohjaajakin muodostaa meistä jonkun käsityksen. Tosiasiassa kuitenkin on niin, että harjoittelupaikoista on pääsääntöisesti pulaa, ainakin meillä päin, ja silloin olemme työnantajina todella tärkeitä yhteistyötahoja oppilaitoksille. Että rintaa vaan rottinkille, on hieno juttu tarjota harjoittelupaikka ja ohjata harjoittelua!

    VastaaPoista