lauantai 13. huhtikuuta 2013

Ei voi olla totta

Yleensä kehun itseäni aikaansaannoksistani. Usein annan myös lähiympäristön tietää, että olen ollut ahkera. Mieheni on lähestulkoon kaikessa erilainen kuin minä. Niin tässäkin asiassa.

Olen valittanut hänelle, että työpisteeni on pimeä.

Nuorempana ihmettelin, kun äiti tuli meillä käymään silloisessa kodissamme ja aina valitti, että meillä on pimeää. Hän ei kuulemma näe työskennellä. Nyt ymmärrän äitiä oikein hyvin. 

Yhtenä päivänä lopetettuani ompeluhommat huomasin, että työpisteeseeni on tullut valo. Tai oikeastaan niitä on kaksikin! En tiedä, kuinka kauan ne ovat siinä olleet. Toista olen kyllä jo käyttänyt, mutta toisen olemassaolon huomasin ihan sattumalta. MIKSI EI KUKAAN OLE SANONUT, ETTÄ MINULLA ON VALO?


 Näillä näkee jo aika hyvin.
Menin tänään kysymään mieheltä, että miksei hän ole sanonut, että on laittanut nää valot. Toinen kattoo ihan hölmönä - on kuulemma jo syksyllä tapahtunut!

....ja kuulemma olen niitä silloin jo ihastellut....

MÄÄ EN ALA. Mitä mulla on päässä vikana? Mervi.

9 kommenttia:

 1. Sama vika ilmeisesti, mikä kuulemma minullakin.

  VastaaPoista
 2. Oiskohan niin, että Sulla on niin paljon kaikenlaista menoa ja meininkiä, ettei sitten jaksa muistaa ihan kaikkea...

  VastaaPoista
 3. Yksi pahvipää on täällä myös.
  Minua kiinnostaisi aiemmassa postauksessa olleet pitsit ja kauppasi sivulta löytämäni isojen tyttöjen jakku.
  Vositko laittaa minulle niistä hintatietoja joko tähän tai blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinpä kurkkaamassa blogiasi, siellä oli vähän samantapaista juttua noista viranomaisten palveluista. Mutta oletko lukenut miten minun kävi, kun arvioin postin palveluja? Varo vain...

   Tänään selvisi pitsien hinta, tuoja pyytää niistä 20 euroa ja minä sen saman. Mutta jakku, mitähän tarkoitat. Minulla on ainoastaan liivihameita ja tunikoita isoille tytöille. Tarkoitatko niitä?

   Poista
 4. Joo, niitäpä hyvinkin, sellainen pellavainen. Niistä pitseistä olisin kovin kiinnostunut, kun suunnittelen tyttären verhoja ja omaan olkkariini halusisin pitsinpätkistä ja batistista tehdyt. mummon pitsejä on vain liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites noissa pitseissä, riittääkö pituus? Muistelen, että olivat noin 1,50 m pituisia. Mittaanko vielä tarkemmin vai laitanko koko kasan tulemaan?

   Liivihameitten hinnat riippuvat koosta, pituudesta ja vähän kankaastakin. Tuollainen tunikapituinen on n. 80 euroa. Voin lähettää kuvia ja hintoja.

   Poista