maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kurjaa, krrrrrr...

Tänään minulla on taas vapaapäivä ja ihana Pirkko uurastaa putiikissa. Menin viemään muutamat valmistuneet trikoohousut myyntiin, kun huomasin, että ulkokukkaset loistavat poissaolollaan. Toivorikkaana menin sisälle - jospa sittenkin Pirkko olisi nostanut ne sateen suojaan.

Ei kylläkään, vaan joku oli varastanut MOLEMMAT KUKKA-ASETELMAT. Että voi harmittaa!

Vertaistuki on sentään mainio keksintö. Impulsiivisena ihmisenä purin kiukkuni Suomen Käsityöyrittäjät- facebook-sivustolla ja sain jo myötätuntoisia kommentteja. En ole yksin, vaan monet yrittäjät kokevat saman. Sitä luulee tekevänsä yhteishyvää, kun kaunistaa kaupunkikuvaa. Mutta sitten on näitä, jotka ajattelevat vain ja ainoastaan omaa hyväänsä ja vievät siis valmiin ja toisen maksaman kukka-asetelman kotiin.

Tai sitten joku on vaan paiskinut kukkaset ja ruukut johonkin lähiympäristöön.

Viime kesänähän kävi samoin, yksi asetelma lähti ja loput sentään saivat olla.Kaikki tämä on mennyttä. Matamikaan ei enää seiso ulkona, vaan on siirretty sisälle seisomaan ikkunalla!

Seuraavaksi suunnittelen jonkun systeemin kahleilla. Miten sen saisi näyttämään siltä, että ketjut kuuluvat asetelmaan? Yritän siirtää ajatukseni muualle, sillä mitä se hyödyttää kiukutella asiaa, jolle ei enää voi mitään.

Niin, ne alussa mainitsemani trikoohousut. Olen nyt valmistanut muutamia 50 + koon trikoisia housuja. Lahkeet ovat vajaamittaisia, jotkut enemmän, toiset  vähemmän lyhyitä. Materiaali on aivan ihanaa, joustavaa ja hyvin pesun kestävää. Olen itse ne testannut ja käytössä hyväksi havainnut. Värit ovat tällä hetkellä vihreä, tummanruskea ja sitten sellainen maitosuklaan värinen.

no, eipä  tuosta paljon housut erotu

Jos et saa mukavia kesähousuja muualta, käännypä puoleeni, niin järjestetään asia. Itse totesin, että kesä on hyvin pulkassa vaatteiden puolesta, sillä aion pärjätä koko kesän näillä muutamilla trikoisilla housuilla. Näiden värien lisäksi kun on vielä muutamat mustat niin muuta ei tarvita.

Näihin vaan erilaisia tunikoita vaihdellen niin kyllä on mukavan tuntuinen kesä! Ei kiristä ei purista housut, pysyy ylhäällä ja mikään ei pursua mistään ulos. Tiedättehän sen tunteen?

Mervi
tässä tällainen täysin suunnittelematon tunteen purkaus

5 kommenttia:

 1. No johan nyt! Menikö asetelmat purkkeineen päivineen?

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen sellainen 50+ kokoinen,mutta saan ommeltua kyllä just tuommosia pöksyjä:) Sinulla on ylläsi tosi kaunis tunikakin!
  Juu,miksiköhän jotkut ei osaa pitää näppejään erossa toisten omaisuudesta. Kukat varastetaan,jopa haudaltakin!

  VastaaPoista
 3. Täällä vanhassa kaupungissakin lähtee kukkaamppelit kadunpuolelta ja joskus kukat vain revitään pitkin katua.

  VastaaPoista
 4. Ei ihme jos sinua harmittaa, kun näin sivullistakin harmittaa. Tiedän tunteen, on omakohtaistakin kokemusta varkaista:(

  VastaaPoista
 5. Jos osais hitsata... Niin vois kokeilla tehdä jonkun purkin pälle kirtämällä kettingistä "purkin" ja hitsata kerrokset kiinni toisiinsa. Sisällä vois olla purkki tai esim roskasäkki jotenkin niin, että sitä ei ihan heti pois nosta. Sit jättäis siihen kettinkiin pädemmät päät ja pistäis munalukolla kiinni johonkin. Kyllähän senkin voimasaksilla irti saa... Mut vois ottaa haasteena :) Tai sit laittaa jotain basilikaa ja ruohosipulia ja antaa kukkia. Lapulla viesti, että ota oksa jos tarviit mausteita, mutta älä riko koko settiä. Mun postilaatikolla on kukka vielä toistaiseksi saanut olla...

  VastaaPoista