maanantai 17. maaliskuuta 2014

Edelleen

Sängyn pohjalla. Vain pikareissu vessaan ja joskus harvoin syömään ja koneelle, muttei pysty/jaksa sen enempää. Tänään tulee 6 päivää täyteen. Mutta mikä onni, että unta riittää. Muuten olisi tylsää. Sellaiset sähköiskun tapaiset sykäykset on jo melkein hävinneet, mutta erittäin kipeä on vasen lonkka muuten.

En siis tänään mene uimahalliin, enkä mihinkään muuallekaan.

Mervi

19 kommenttia:

 1. Käy ihmeessä lääkärissä saamassa apua/helpotusta tilanteeseen. Ei tuo ihan normaalilta kuulosta. Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kaksi ongelmaa - en pääse lääkäriin tässä kunnossa, ja ehkä vähän itsesuojeluvaistoa, en haluaisi kuull, että nivelessä on vikaa.

   Poista
 2. Voimia ja tsemppiä! Kyllähän tuo kuulostaa hurjalta, ei kai lihaskivut noin pahaksi tilannetta vetäisi, tai ainakin pitäisi muutamassa päivässä helpottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mutta se on eri terveellä ihmisellä. Mun lihakset on olleet lähes käyttämättömänä ja sit yhtäkkiä pistin ne liian suureen rääkkiin. Näin mä nyt ainakin vielä toivon.

   Poista
 3. Voi hyvänen aika, eikö nyt mistään löydetä apua sinulle: kuulostaa aikasen hurjalta pelkästään lihaskivuilta. Harmittaa kun elämä nyt sinua noin koettelee, olet niin intoa täynnä kaiken uuden edessä ja suunnitelmissa.
  Voimia, jajsamista ja helliä halauksia päivääsi!!!

  Hei, jossain kommentissa kerroit sinulla olevan lehmäkangasta: minua lehmällisenä kiinnostaa ko. kangas, kun jaksat niin voisitko vilauttaa (siis kangasta) hintatietoineen ja ellei kangas ole liian vaikeesti saatavilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei nykyisin taida olla sellaisia lääkäreitä, jotka tulisivat kotiin?

   Lehmäkangasta on vielä, heti kun joku saa sen esille, laitan lisätietoja.

   Poista
 4. Sitä mieki meinasin sanoa, että oliskohan aika käyvä näyttämässä lonkkaa jolleki, jotta onko kaikki kohallaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin jo varmasti käynytkin, jos se vaan jotekin onnistuisi...

   Poista
 5. Nyt kuules huomenna lääkärille,ei kuulosta kyllä normaalilta noin kurja olo:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä soitan huomenna lääkärille ja kysyn, onko normaalia...

   Poista
 6. Koita saada apua, kuulostaa aika hankalalta.
  jaksamisia.

  VastaaPoista
 7. Nyt kannattaisi kyllä jo ehkä mennä lääkäriin

  VastaaPoista
 8. Onko olosi yhtään helpottanut? Jos ei, niin minustakin kyllä pitäisi kysyä neuvoa jostain päin, ettei vain tilanne mene pahemmaksi!

  Koeta jaksaa!

  terveisin
  Terja

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti olet jo paremmassa kunnossa.
  Meitä on liuta huolestuneita. Ilmoittelehan itsestäsi, kun jaksat.
  -anja-

  VastaaPoista
 10. voi että, kun harmittaa sun puolesta ! iteki meen huomenna lääkäriin, ku lonkka on niin pirun kipee. ei sua nyt varmaan muiden kivut kiinnosta, kuhan sanoin vaan. jollain konstilla sun pitäs päästä lääkärin puheille. täällä oulussa on kotilääkäri, joka tulee kotiin, liekö siellä sun lähitienoilla ? anyway, tsemppiä !

  VastaaPoista
 11. Nyt varmaan kantsii unohtaa tuolijumpat autoillessa. Ootsä kyllä aikamoinen duracel-pupu, oikein mielessäni ajattelin tuolijumppaa ajaessa. Nyt lepäät, syöt sitä buranaa kuurin, lonkkaleikkaus on iso leikkaus, paranemiseen menee aikaa. Paranemisia sulle toivottaa Paula

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti mitään vakavampaa ei ole ilmennyt, kun nyt olet ollut hiljaa. Selkeästi olet lähtenyt liian rankalla liikunnalla liikkeelle. Muistin jossakin TV ohjelmassa kerrotun hiljakkoin keinutuoleista ja mainitun myös keinutuolin kuntouttavasta vaikutuksesta eli keinutuoli, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, on myös kuntoiluväline. Ja, kas pikaisella kuukkeloinnilla löytyi mm. Ylen sivuilta artikkeli jossa kerrotaan asiasta tehdyn ihan väitöskirjankin. Linkki tässä ole hyvä http://yle.fi/uutiset/keinutuolijumppa_tekee_tutkitusti_hyvaa/5462043

  VastaaPoista
 13. Voi että, kun nyt ihan oikeasti huolestuttaa...
  -anja-

  VastaaPoista
 14. Niin huolestuttaa, toivottavasti kaikki on hyvin!

  VastaaPoista