lauantai 3. toukokuuta 2014

Hyvää lauantai-huomenta!

Eilen olin hiukan alakuloinen, kun haava vaan jatkaa vuotamista. Ei siis verta, eikä mätää vaan kudosnestettä. Leikkauksesta on nyt jo viisi viikkoa, joten ei enää ole suotavaa moinen. Ortopedi ehdotti, että siihen laitetaan dreeni ja niin kauan jatketaan antibiootin antamista, joka muutoin loppuisi ensi keskiviikkona. Olin laskeskellut pääseväni torstaina kotiin. Tällainen operaatio siirtäisi sitä.   

Eilen tuli viljelyn tulokset, mikä osoitti, ettei haavassa ole bakteerikasvua. Hienoa! Hoitajankin hämmästykseksi haava ei ollutkaan illalla vuotanut yhtään ja lisäksi vuotopaikan päälle oli alkanut kasvaa uutta ihoa! Tänään sitä ei ole vielä avattu, mutta sydämestäni toivon, että haava vihdoin umpeutuu. 

Joka ikinen aamu hoitaja tulee tarjottimen kanssa aamupalaa tarjoamaan,vaikken koskaan siitä mitään otakaan, kun mitään siitä valikoimasta en pysty syömään. Tänään aamupalani oli Lidlin rahka, jota mieheni tuo kotoa. Maistuisko sulle tällainen aamupala?Mervi

9 kommenttia:

 1. Eikö niiltä oikeesti löydy keittiöstä mitään sinulle sopivaa aamupalaa? Nykyisinhän pyritään jokaiselle potilaalle antamaan sopiva ruoka, sehän edistää potilaan toipumistakin. Voisi kuvitella sinunkin tapauksessasi ruoan ravintoarvoilla ja mielihyväsisällöllä olevan merkitystä.

  Olen kovasti myötäelänyt täällä linjojen toisessa päässä, vaikken paljoa kommentoikaan. Tsemppiä toipumiseen :)

  VastaaPoista
 2. Pidetään peukkuja, että haava ei enää vuotaisikaan! Se olisi taas yksi askel eteenpäin. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Onhan proteiinit hyväksi, mutta näyttää aika vähältä tuon suuren lääkearsenaalin kanssa. Pelkkää vettä? Onneksi on mies sulla, jotta ei tarvi pelkällä vesikuurilla olla. (vitsi)
  Minäkin ihmettelen, kun missä ennen olin töissä, oli siellä koneelta valoikoitavissa niitä aamupalavaihtoehtoja. ja lisää siiten keittiöltä henk.koht. pyydettävissä. Varsinkin kun olet ollut siellä jo jonkin aikaa. Eräällekin valikoitiin täysin suolaton, vehnätön, maidoton yms kasvisruokavalio. Toivotaan haavan paranemista ja muutenkin!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä Mervi, toivotaan että kaikki menee hyvin...tuon rahkan voisin syödä, muut taidan jättää väliin :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä olisi hyvä, jos haava alkaisi paranemaan ja muutenkin menisi jatkossa kaikki hyvin. En sano mitään aamupalastasi! Jaksamista vaan sinulle

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla että haava paranee, pääset pian kotiin.
  Hiukan tuollainen on aamupalani, joskin pillereitä vähemmän:))
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 7. mie ihmettelen että keittiöltä ei löydy sellaista joka maistuisi.se on hyvä että haava paranee ja pääset kotiin.hyvää viikonloppua siulle.

  VastaaPoista
 8. Mukillinen kahvia pitää olla ja pari voileipää juuston kera. Eikös siellä olleskaan saa kahvia ja leipää aamusella?

  VastaaPoista
 9. On aamupalalla kahvia ja teetä, voileipää, jugurttia, viiliä ja tuoremehua. En vaan pysty mitään niistä syömään/juomaan. Sama tilanne iltapalalla.

  VastaaPoista