torstai 15. toukokuuta 2014

Kuvaus Turussa

Aamulla oli herätys 5.30, nopea aamupala ja vielä yksi antibiootin tiputus. Ennen seitsemää tuli taksi hakemaan. Asettauduin paareille, jotka sijoitetaan taksin penkkirivien väliin. Ihan kohtalaista kyytiä makuuasennossa. 

Pääsin heti sisälle ja toimenpide kesti tuskin viittä minuuttia. Lonkan yli kulki sellainen sylinterin palanen. Kyseessä on siis viipalekuvaus. Olimme takaisin osastolla jo puoli kymmeneltä. Kylläpä oma sänky (!) tuntui mainiolta...

Tuloksia en ole vielä kuullut enkä tiedä mitään jatkosta. Eilen löytyi kaulalla olevan "subiksen" juuresta vihreä klöntti, eli sielläkin muhii tulehdus. Jos antibioottia vielä joudutaan jatkamaan, myös tuo subis pitää vaihtaa. Se ei ole mukava toimenpide!9 kommenttia:

 1. Toivon että kaikki menee hyvin jatkossa ja tulehdukset pysyisi kurissa

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis ruusu, taisi olla äitienpäiväkukkanen? - Hyvä että kuvausmatka on tehty. Toivottavasti saat hyviä uutisia. Kyllä sitä näemmä sinua nyt koetellaan, joten yritä jaksaa ja kestää.

  VastaaPoista
 3. Jaksaa jaksaa...jaaha nyt siellä on jo verhotkin :)

  VastaaPoista
 4. Toivotaan, että lisää tulehduspisteitä ei olisi ja nekin mitä on tiedossa, paranisivat. Kauniin ruusun olet saanut ja hyviä kuvia muutenkin olet ottanut.

  VastaaPoista
 5. Voi Mervi... Olen lukenut "syrän syrjälläni" postauksiasi. Tsemppihenkesi ja sitkeytesi on ällistyttävää. Toivon todella pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 6. Olen lukenut blogiasi eksyttyäni sinne monien mutkien kautta. Elän voimakkaasti kanssasi! Minulla on myös tekonivelen uusinta tulossa kesäkuussa. Uusinta on ensimmäinen, mutta tekoniveliä on kyllä jo kolme. Pelottaa kovasti että tilanne huononee entisestään. Olen vaikuttunut sinnikkyydestäsi ja päälle päin näkyvästä positiivisudestasi, vaikka vaikeita ja synkkiä hetkiä on täytynyt olla paljon. Lisäksi kadehdin sitä, että näet ja toteutat niin paljon kaunista, no, tämä ei nyt liittynyt tekoniveliin... Toivon sinulle kaikkea hyvää ja ihan konkreettisesti että antibiootti vihdoin voidaan lopettaa ja leikkaus toteuttaa ja että se onnistuu.
  Akv

  VastaaPoista
 7. kyllä siulla on ollut koettelemuksia paljon.toivon että tulehdukset jo helpottas ja pääsisit antipiooteista irti.hyvää vointia siulle ja toivotaan että kaikki alkaa mennä hyvin.

  VastaaPoista
 8. hei vaan Mervi. jo on taas yksi paskajuttu sulle tullu. ite meen sinne lonkkaproteesileikkaukseen 26.5. ja systeri ens viikolla kolmanteen selän luudutusleikkaukseen. ensimmäinen oli n. 3 vuotta sitten ja tehtiin koko rankaan. sitten niska luhistui ja piti tehdä uusi leikkaus. nyt ens viikolla luudutetaan taas selän puolivälistä niskaan. me ollaan peritty äitiltä nivelrikko ja nyt systeriä kyllä koetellaan. saa nähä selviääkö, kun on mrsa-bakteeri verissä. eilen puhuttiin pitkään puhelimessa, peloista, toiveista, ja tsempattiin toisiamme. menemme samaan sairaalaan ja samalle osastolle ! on tää elämä kummallista. olet mun mielessä päivittäin Mervi. en osaa selittää miksi, mutta näin on ja onko se ollenkaan paha. en tiiä, miksi kirjoitan tän stoorin, mutta tsemppiä sulle taas ja muista, ettet ole yksin. toki tiiän, että yksin kaikki on kohdattava ja sinä sen kivun saat kärsiä yksin. ei tässä kukaan mitään kirkkaampaa kruunua saa, vaikka joutuu kärsimään. elämä vaan on joskus tämmöstä ja näillä mennään.

  VastaaPoista
 9. Voi, kun niin harmittaa puolestasi! Toivottavasti kuvauksen tulokset olisivat sentään lohdullisia! Sattuuko se subiksen vaihtaminen kovin? Voimia toivottelen! En oikein muutakaan osaa sanoa.
  -anja-

  VastaaPoista