lauantai 24. toukokuuta 2014

Mitä tekis että mainittais?

 Oletkos kuullut otsikon sanonnan?

Nyt on päivä vietetty kotona. Toooosi tylsä päivä! Mieheni oli pitkän päivän töissä Kukkamessuilla ja minä yksin kotona. Täällä on vielä yksinäisempää kuin sairaalassa. En tietenkään voi vaatia että arkisin pitkää työpäivää tekeeä puoliso istuisi kanssani sisällä seurustelemassa, mutta onhan se hiukan surullista katsella kun toinen ottaa lepolassessa aurinkoa, eikä itse pääse edes ulos. Liikaa portaita ja vaikka sainkin kätevät luiskat mukaani, ne ovat kuitenkin liian jyrkät. Tällaisen ylipainon lykkääminen ylämäkeen on voimia vaativaa. Eikä saisi ote hellitä missään vaiheessa. Ja niinkuin minä yritin rakennusvaiheessa puhua luiskasta!


Yhdessä blogissa näin tänään kivan käsityön, jota voin tässä sängyssä tehdä. Minulla on samanlainen keskeneräisenä, mutta pitää odottaa että tuo mies ehtii sitä kaapeista etsimään. Näytän sitten kuvaakin. Jotain tekemistä on pakko keksiä. Liikaa en voi pyörätuolissa istua, nyt on jo leikattu jalka turvoksissa. Mervi

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti nyt kaikki menee kuitenkin hyvin! Ei ole helppoa sinulla.

  tuo sanonta on tuttu ja sehän jatkui, että tapa talon kissa ja pistä emäntä kaivoon, ei niin kovin kaunis jatko kyllä ole.

  VastaaPoista
 2. Onpa harmi, kun et pääse pihalle kesästä nauttimaan. Toivottavasti keksit jotain mielekästä tekemistä. Ja toivottavasti saat nyt ainakin nukutuksi paremmin (omassa sängyssä ja ilman neljän tunnin välein tapahtuvaa antibioottihoitoa)...
  Jaksamisia toivottelen!
  -anja-

  VastaaPoista
 3. toivottavasti keksit jotain tekemistä ajankuluksi joka olis vointisi mukaista.omassa sängyssä varmasti nukuttaa hyvin ja toivon siulle jaksamista eteenkin päin sekä kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
 4. On tiistai-ilta. Kolme päivää kulunut viimeisestä postauksestasi. Toivottavasti kaikki hyvin!
  -anja-

  VastaaPoista