Intohimona käsityöt

tiistai 25. marraskuuta 2014

Kynttilätarpeita

Tänään posti toi hirvittävän painavat paketit puotiin. Molemmissa oli yli 20 kg kynttiläntekoaineita. Toisessa parafiinia ja toisessa steariinia. Ei me kumpikaan Pirkon kanssa saatu niitä mihinkään siirrettyä. Tämä oli todellista tukkuostosta. Niistä sitten pussitetaan pienempiä määriä.

Tuli meille myös kynttilänsydäntä ja -väriä. Muutama asiakas ehti niitä jo kysyä.

Aamu oli tosi kurja. Ei tullut henk.koht. avustaja. Odottelin pari tuntia ja sitten vasta soitin. Ei ollu tulossakaan. Että se on kurja odotella. Tunniksi sain sitten tuuraajan ja hänen kanssaan kävimme kaupoilla ja postissa. Huomenna ehkä paremmalla onnella?

Ei mulla sitten muuta. Alan ommella näppipyyhkeitä.

Pellavasydämen Mervi

4 kommenttia:

 1. Tuli varmaan just hyvään aikaan nuo kynttiläntekotarpeet. Sen sijaan avustaja ei tullut hyvään aikaan, harmi. Kurjaa kun ei ilmoiteta, ettei tulla.

  VastaaPoista
 2. Höh. Eikö niiden pitäis ilmottaa jos ei tuu? Töissähän ne on! Ei muutenkaan voi vaan jättää ilmestymättä sovittuihin juttuihin. Toivottavasti huomenna onnistuu!

  VastaaPoista
 3. No voi kurjuuden kurjuutta, mikä se sellainen avustaja on, joka ei tule töihin? Toivottavasti jää ainoaksi kerraksi.

  VastaaPoista
 4. Jospa tuo avustaja homma alkaisi toimia .. merkillistä touhua ettei ilmoitella edes mitään. Kyllä sinun blogisi ja kertomasi auttaa jaksamaan kun vaikeatkin asiat saat kuulostamaan jotenkin ..että kyllä kaikesta selvitään periaatteella. Kaikkea hyvää näin joulua odotellessa

  VastaaPoista