Intohimona käsityöt

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ruokalappuja ja muistelmia

Mun kamera on taas hukassa. Luulen, että se on putiikissa. Kuvaton postaus siis. Tänään sain valmiiksi 23 ruokalappua ja 3 essua. Pienissä hetkissä piti ommella, kun lonkka kertoo, että sitä on juuri operoitu. Istuminen ei ole oikein kivaa. No onneksi lisälääkitys auttoi.

En yleensä koskaan kuuntele musiikkia. Mutta nyt ommellessa taas. En tiedä, mikä laukaisi muistelmasuonen. Olin hyvin nostalgisissa tunnelmissa ja jostain syystä muistelin vanhaa, ihanan ihanaa työpaikkaani Ähtärin verotoimistossa. Lähinnä mieleeni tulivat entiset kollegat, mitähän heille tänään kuuluu? Saattaa olla, että joku heistä lukee tätä blogia... Olisi tosi kiva lukea kommenttia, jos Anita, Riitta, Terttu tai joku muu lukee kuulumisiani. Taas kerran harmittaa, että monet tietävät minun kuulumiseni, mutta minä en. Varsin yksipuoleista tämä blogimaailma on, mutta niin se vaan on.

Ensi viikko on työteliäs, sikäli, mikäli työnteko sujuu. Viimeinen viikko ennen joulunavausta Uudessakaupungissa. Ensi viikonloppuna Vanhan ajan markkinat tulevat hyvin lähelle meidän portteja. Ainakin autot jätetään niille suunnille. Toivon, että saamme putiikista houkuttelevan näköisen. Jouluisen, valoisan. Missähän ne jouluvalot taas luuraa - aina hukassa, kun tarvittaisiin...

Tiistaina on tikkien poisto.

Toivon saavani joka päivälle tiistaista alkaen henkilökohtaisen avustajan sekä kotiin että varsinkin putiikkiin. Tavarat tippuu lattialle ja sitten en pääsekään liikkumaan. Toisaalta moni asia on vielä järjestelemättä, hukassa, joten auttavat kädet/jalat ovat tarpeen.

Yksin en yritäkään pärjätä, Pirkkoa taas tarvitaan.

Pellavasydämen Mervi5 kommenttia:

 1. Siellä alkaa olla kiireajat, niin se aina on joulun alla. Ja nyt toivut samaan aikaan leikkauksesta. Ihanaa kuulla, että pääsit nyt nopeasti kotiin ja toipuminen on ilmeisen hyvin alkanut! Jatkukoon nyt samalla tavalla. Tsemppiä joulukiireisiin!

  VastaaPoista
 2. Muista kuitenkin, että olet ollut suuressa leikkauksessa ja olet nyt sairauslomalla, jonka tarkoitus on kuntouttaa sinut leikkauksesta! Älä pilaa lopputulosta liialla rehkimisellä.
  Akv

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä edellisen kanssa. Vaikka sinusta tuntuisi hyvältä, niin se saattaa kostautua, koska kroppa huomaa, ettei se pääse lepäämään. Ota ihmeessä rauhallisemmin. Asiakkaat ovat huolissaan sinusta, kun kertovat totuuden, että olet kalpea. Vähättelet sitä ja vetoat huonoon hemoglobiiniin. Sinusta saattaa tuntua hyvältä, mutta sinun pitää ottaa järki käteen ja levätä paljon eikä rehkiä. Kuinka pitkän sairausloman lonkkapotilas saa yleensä? Tiedän, että työssäkäyvät saavat noin kahden kuukauden sairausloman.
   Voimia sinulle.

   Poista
  2. Kyllä yrittäjillä on lupa pitää sairauslomaa ja saavat siitä korvaustakin.

   Poista
 3. Go Pirkko! Terkkuja :) (taidan olla pirkkofani vaikken tiiä kun nimen xD ) -aivosolu

  VastaaPoista