lauantai 21. maaliskuuta 2015

Melkein sormivirkkausta

Ohikulkiessani hoksasin (taas kerran) tyhjän panttina olevat röyhelölangat. Tällä kertaa välähti mielessä, että TÄSSÄHÄN SE ON! Paksu lanka sormivirkkaukseen - tai jopa rannetyöskentelyyn. Oottekos kuulleet niistä? Yhden huivin olen sormilla neulonut, mutta todennut, ettei ole mun hommaa.

Aloitin kuitenkin tämänkin virkkauksen sormilla, mutta tällä kertaa keskeytin, kun mietin, että mitäs sitten jos tulee asiakas kesken kaiken? Vaihdoin sukkapuikkoihin. Kympin puikoilla neuloin ensimmäisen kerän. Sitten muistin, että onhan meillä nro 15 pyöröpuikkoja, jatkoin niillä. Paljon parempi, kun on löysempää. Ranteilla tulis ehkä kaikkein parasta?


Ongelmaksi jälleen kerran muodostui neuleen kiertyminen rullalle. Ei siinä mikään auta, menköön rullalle! Näytän sitten kun saan tämän valmiiksi. Valitsin tuollaisen karkkivärin, kun asuni ovat nykyisin niin kovin musta-harmaasävyisiä. Vähän piristystä edes!

Pellavasydämen Mervi

3 kommenttia:

  1. Ihanat herkulliset karamellivärit.

    VastaaPoista
  2. Se on jännä että sileää neuletta oleva kaulahuivi kippuroituu aina, sileän näköisen saa vain 1o-1n neuleena. Minä aion virkata noista röyhelöhuivilangoista maton mustan trikookuteen kanssa. Se milloin toteutuu on ihan toinen juttu, luultavasti kesällä mökillä pihakiikussa.

    VastaaPoista
  3. Meille on jahkaantunut jostain yksi kerä punaista tämmöistä lankaa, olipas hyvä idea tehdä matto kun ostaa lisää sitä jostain..kiitos ideasta!

    VastaaPoista