lauantai 12. maaliskuuta 2016

Ja vielä yksi huivi...

Enpä usko, että tämä on edes viimeinen. Näitä "ainaoikein"-huiveja on kiva tehdä, voi jutustella tai katsella telkkaria samalla. Lankana Alize Angora Gold Simli, 70 % akryyliä, 10 % Mohairia, 10 % Villaa ja 5 % Metallia.

Langalle suositellaan puikkoja 3-6, minä neulon kutosen pyöröpuikoilla. Tällä kertaa valitsin KnitPicksin puikot. Ne on mukavat, ehkä poikkeuksellisen terävät päät. Terävät silleen, että on helppo noukkia ohutkin lanka, millään lailla ei kuitenkaan pistele sormiin.
Minulle on kerrottu tällainen sanonta: " Vuosi vanhan vanhentaa ja kaksi lapsen kasvattaa." Omalle kohdalleni on nyt sattunut SE VUOSI. Erityisesti huomasin sen näitä kuvia katsellessani. Olisi siis viisaanpaa esitellä huivi näin - ilman naamaa:


Pellavasydämen Mervi

3 kommenttia:

 1. Onpa kauniit värit tuossa! Eikö metallilanka pistele kaulaa? Minä olen joutunut heittämään jonkun metallia sisältävän neuleen joskus pois, en sietänyt sitä enää. Mutta joudun kyllä ratkomaan vaatteista kaikki pesu- ja tuotelaputkin pois, kun ne raapivat :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itselleni en tekisi minkäänlaista tuubihuivia, ahdistun kaikesta mikä on liian lähellä kaulaa. Mutta ei tämä varsinaisesti pistele. Eikä ainakaan tätä asiakasta, joka on kolme huivia tilannut...

   Poista
 2. Ihana huivi, naamalla ja ilman :))

  VastaaPoista