keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Musta-valkoinen keinutuolinmatto

Pellavasydämen pikkuruisessa takahuoneessa on kangaspuut. Niihin pääsee myös asiakkaat kutomaan. Nurkkaus on ihan liian ahdas tila keittiön perällä. Niin ahdas, ettei leveälanteinen edes mahdu kääntämään tukkia. Onneksi harjoittelija Veera on hoikka, joten häneltä se kyllä käy. Veera on opiskellut kankaankudontaa Mynämäen Käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa ja osaa homman täysin itsenäisesti. Enkä minä edes neuvoa osaisi, mutta Pirkko kyllä.

Eilen tuli valmiiksi musta-valkoinen keinutuolinmatto, jonka Pirkko oli aloittanut Veera teki loppuun. Pituutta sillä on 170 cm. Matto kudottiin kahdella trikookuteella, toinen jousti enemmän kuin toinen. Reunat tuli tosi siistit.

Tässä sovitettuna omaan keinutuoliini:
Hinnaksi laitoimme 85 euroa.

Pellavasydämen Mervi


6 kommenttia:

 1. Ompa nätti keinutuolin matto, mutta hui, miten tuo raidoitus sattuukin silmiin pahasti, mistä johtunee. silmistäni ihan varmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SE on tuo raidoitus. Eiks ne neuvo, ettei telkkariinkaan sovi vaatteet tuollaisella kontrastilla, se oikeasti alkaa silmissä vilkkua...

   Poista
 2. Teettekö näitä tilaustyönä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt meillä ei ole enää kangaspuita putiikissa, joten ei ole mahdollista kutoa. Mutta tällainen samanlainen on myynnissä. Mustavalkoinen pituus 1,70 m.

   Poista
  2. Olen täysin unohtanut tämän. Onko vielä myynnissä ja mihin hintaan?

   Poista
  3. Olen täysin unohtanut tämän. Onko vielä myynnissä ja mihin hintaan?

   Poista