lauantai 8. lokakuuta 2016

Sisääntulo

Putiikin houkuttelevuus koostuu monesta pienestä ja isosta asiasta. Jo kaupan ulkopuoli pitäisi olla siisti ja kutsuva. Viimeistään oven avattuaan asiakas muodostaa käsityksen, onko tämä "minun tyyliäni". Vaikka TIEDÄN nämä asiat, silti monta kertaa huomaan, että eteinen ei olekaan se, mitä haluaisin Pellavasydämestä ensimmäisenä näyttää.

Tätä juttua varten en ole stailannut mitään. Olen kuvannut meidän eteisen sellaisena kuin se on.
Kuvakulma laajeni ja laajeni... alunperin piti esitellä vain meidän uusi tiskintausta. Arja sai tehtäväkseen tuunata Pellavasydämen näköisen taustan lipastolle, jonka takana minä istun. Ruma kovalevy muuttui mielenkiintoiseksi, eikö vain?

Vihreälle pellavakankaalle Arja keräsi pitsejä ja nappeja.


Tuota tiskiä vastapäätä on asiakastuoleja. On siis kiva, että silmien edessä on jotain nättiä ja persoonallista. Yleensä sisälle tuleva asiakas kiinnittää huomionsa noihin etualalla oleviin polvisukkiin. Lapset tietysti näkevät heidän silmiensä tasolla olevan "vauvan". Vauvalla on puuvillalangasta virkattu panta päässä. Näin talvea odotellessa tuollainen kannattaisi tehdä lämpimästä villalangasta. Toisella puolella eteistä on pöytäryhmä, johon pyrimme laittamaan uutuuksia esille:
Tupsuihin on tulossa myös musta. Aivan ihana lahjaidea vaikkapa lapselle tai nuoren ensimmäiseen omaan kotiin.

Meilläkin on käytössä tällainen käsivarteen/ranteeseen kiinnitettävä magneettinen "nuppineulatyyny"
Erikoiserä II-laadun paperinarua vaikkapa joulun paketointiin tai kranssin valmistukseen, askarteluun. Sadan gramman vyyhti maksaa vain 3 euroa.


 Tämä entinen tiskini on muuten myynnissä.
Myytävänä rokokoo-tyylinen kirjoituslipasto. Kulumaa näkyvissä. Hinta 150 euroa.

Pellavasydämen Mervi


5 kommenttia:

 1. Jotain värikästä tuohon tuunaukseen mahtuisi vielä lisäämään.Jotain yllättävää ehkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... mitähän se voisi olla? Itse pidän voimakkaista väreistä, mutta koitan muistuttaa itselleni, että "Pellavasydän" on pellavanväristä ja maanläheistä. Jospa jouluna kiinnitämme tuohon jotain punaista...

   Poista
 2. No siitäpä tuli kiva! Vähän on esillä myös mitä kaikkea teillä on myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toista kommenttia kirjoittaessani tuli mieleen, että ehkä lisäämme tuohon kankaaseen jotain ajankohtaista: jouluna punaista, pääsiäisenä keltaista, nyt syksyllä siinä voisi olla ruskanväriä jne.

   Poista
  2. Jotain sellaista ajatuksissani etsiskelin minäkin tuossa ensimmäisessä kommentissani.Kun kirjoitit luomusta pellavan väristä tuli mieleeni kaikki ne ikimuodikkaat pellavavaatteet joita on lähes kaikissa sateenkaaren väreissä nykyään. Toki ovat värjättyjä eikä siten puhtaan luomun pellavan väriä. Mutta tuo nykyinen voisi olla hyvä pohja johon lisätä juuri niitä sesongin juttuja eri väreissä kuten jo ehditkin visioida :)

   Poista