sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ihanin kommentti ikinä!

Muutama juttu taaksepäin kirjoitin blogin kirjoittamisesta ja kyselin, miksi te lukijat olette lukijoitani. Näin:

Miksi sitten lukijat tulevat blogiani lukemaan?
Minkä takia sinä tulit blogiini? Oletko vakkarilukija, tulitko jollain hakusanalla?Yksi kommentti oli tällainen:

Vastaan vähän myöhässä, mutta haluan lukemisen syyn kertoa. :)
Luen blogejasi ihan vakiolukijana ja tässä siis syyt:

Luen blogiasi, koska se antaa minulle toivoa. Olen aika lailla samankaltaisessa tilanteessa terveyden osalta kuin sinä. Rempallaan oleva osa on eri, mutta tilanne vaikuttaa samalta. Varsinkin tuo rinnakkaisblogi tuo lohtua minulle. Tulee tunne etten ole yksin. :)
Toivoa antava osa-alue on siis se, että minun ei tarvitse jäädä paikoilleen. Tämä nivelvaiva ei ole elämän loppu. Tämä vain muuttaa elämää vähän toisenlaiseksi ja ehkä elämästä tulee minulle mielekkäämpää. Voin sen ainaisen valittelun ja voivottelun sijaan ajatella, ettei ainakaan työ ole harrastuksen esteenä.
Usein niinä huonoimpina päivinä palaan lukemaan blogisi tekstejä, vaikka uutta päivitystä ei olisi tullutkaan. Täältä saan yleensä sen kipinän jatkaa taas eteenpäin.

Kiitos siis ihanasta elämää pursuavasta blogista. Olet auttanut minua monen vaikean päivän läpi. Jatka blogin linjaa itsesi näköisenä ja älä liikaa välitä negatiivisista kommenteista.

Ps. Kaikilla on hiukset litteänä ja ilme oudohko, jos hiki hatussa väsää jotain uutta projektia. Ne jotka toista väittää ja toiselta näyttää, on vaan asetelleet "esittelykuvan" työskentelystä. Todellisuus on usein toisenlainen kuin mitä blogissa näytetään. ;)Tätä lukiessani minulta pääsi itku. Voiko joku näin kauniisti kirjoittaa ja varsinkin, voiko joku oikeasti näin paljon saada iloa minun kirjoituksistani?

Tuollainen "vaikutus" on kyllä tullut täysin sivutuotteena, sillä blogin kirjoittamisessa ei ole tullut mieleenkään minkäänlainen vertaistuki. Enhän sitä laittanut luetteloonkaan, johon listasin bloggauksen syitä. (Klik)
Luulenpa, että JOS KIRJOITTAISIN blogia, jonka tarkoitus olisi kannustaa kohtalotovereita, en onnistuisikaan noin hyvin, mutta kun en sitä ole päämääräkseni ottanut, ehkäpä onnistunkin? Kirjoitan blogejani hyvinkin itsekkäästi. Oho, olipa hankala ilmaista ajatustani!

Keinutuolinmatot ovat tehneet hyvin kauppansa sen jäkeen, kun toin  keinutuolini malliksi

Enkelikuoroa

Nallet ja puput omassa kuorossaan.

Peikot ovat vallanneet seimen joulun jälkeen
Tässä sattumanvaraisia kuvia putiikista. Ihan vaan niitä, mitä sattui kamerassa olemaan. En edes tarkistanut, jos vaikka olenkin jo näistä jonkun julkaissut.

Tällä kertaa laitan kuvat koossa "suuri". Miltähän nämä näyttävät teidän näytöillänne? Osaako joku (tottakai siellä on montakin joka osaa!) neuvoa, miten noita kuvia kannattaa laittaa tähän blogiin. Niin monissa blogeissa on kauniita isoja kuvia, mutta minun kuvani ovat pieniä ja vähän suttuisia, jotka tietysti klikkaamalla saa isommaksi. Onko kysymyksessä vain valokuvaustaidon ja hienon laitteiston puute?

Pellavasydämen Mervi

13 kommenttia:

 1. Hei Pellavasydämen Mervi. Eksyin blogiisi ihan sattumalta ja jäin kiikkiin, on ihan 'pakko' lukea kirjoituksiasi. Kirjoitat sujuvasti ja hauskasti ja vilpittömästi hieman kipeistäkin asioista. Kiitos Sinulle ja jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 2. Kuvan kokoon vaikuttaa myös blogin leveys :) Jos blogi on kapea, ei kuva ole erityisen iso, vaikka laittaa koon "suuri" tai "erittäin suuri". Ja mun silmiin näyttävät ihan hyviltä nämäkin kuvat :)
  Ja on muuten ihana tuo keinutuoli. (Ja toki se päällinenkin!) Mä niiiiin haluisin keinutuolin itselleni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä postauksessa onkin nyt kokeeksi isot kuvat, mutta jos vertaat vanhoihin, niin huomaat, että siellä on aikas pienet. Toivottavasti nämä isot kuvat eivät ylitä reunoja jollain näytöllä...

   Juu-uh, tuossa keinutuolissa onkin tosi kiva keinutella ja odotella asiakkaita. Asiakkaatkin tykkää siihen istahtaa.

   Poista
 3. Hei!
  Nuo seisovat enkelit, kenen tekemiä, saako pääkaupunkiseudulta???
  Elämänmakuinen blogi, kivaa luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tarkoitat ehkä oikeassa reunassa olevia pienimpiä enkeleitä? Ne ovat uusikaupunkilaisen keraamikko Ann-Maj Helpiön valmistamia. Tiedän, että niitä on yhdessä helsikiläisessä liikkeessä ja yhdessä turkulaisessa liikkeessä myynnissä, mutta nimeä en muista. Minulla valikoima on tällä hetkellä todella pieni (ehkäpä vain 3-4 kpl) mutta laitan toki postin kautta tulemaan. Niiden takana on virkattuja enkeleitä. Edessä keskellä on keraamiset sydänenkelit, joiden valmistaja on lopettanut tekemisen, minulla vajaa 10 myynnissä. Vastasinko kysymykseesi? Kyselenpä Helpiöltä, josko joululta olisi hänelle jäänyt enkeleitä...

   Poista
 4. Tarkoitan kahta isompaa, seisovaa enkeliä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vasemmassa reunassa on huovutettu enkeli ja niitä myydään vain ja ainoastaan Pellavasydämessä, tekijä on paikkakuntalainen käsityön harrastaja. Vitivalkoinen enkeli (takana on toinen samanlainen) on kynttilä ja sen valmistaja on Maija Peltonen. Uskon, että hänen kynttilöitään on monessakin paikassa myynnissä. Sitten siinä on vielä yksi - se kaikkein pisin - minullakin vain tämä yksi myynnissä. Sen on valmistanut Kustavissa asuva keramiikkataitelija, jonka töitä en usko olevan Helsingissä myynnissä, ehkäpä vain kesäisin Kustavissa saatavilla? Osuinko nyt oikeaan?

   Poista
  2. Vielä katsoin kuvaa ja onhan tuossa vasemmassa reunassa, edessä, kaksi hahmoa, jotka eivät kylläkään ole enkeleitä varmaan nähneetkään. Ovat enemmänkin jotain tonttuja. Ne ovat myös kustavilaisen keraamikon tekemiä ja tuskin pääkaupunkiseudulla myynnissä.

   Poista
 5. Voi miten ihanan palautteen olet saanut. Sen lisäksi, että itse tuot paljon lukijoiden elämään, sait siitä hyvästä nyt jotain takaisinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tiedämme Susanna molemmat, että välillä tulee lunta tupaan ja sitten on ihana joskus saada aurinkoa elämäänsä!

   Poista
 6. Mervi hei ja onnea, olet voittanut Mrs Jones blogini arvonnassa palkinnon! Olenhan yhteydessä minuun: jonna

  VastaaPoista