sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Keittiön sisustusta

Perjantaina aloitin keittiön raivauksen. Se etenee noin 5 minuuttia kerrallaan. Olen järkyttynyt kuntoni huononemisesta. Pystyn työskentelemän vain aivan pienen hetken, sitten alkaa selkä tai jalat särkeä. Toisekseen olen huomannut, etten enää seiso suorassa, vaan käppyrässä niinkuin vanha mummo.

Mutta keittiöön. Samalla kun järjestelen, etsin uusia kuvakulmia esiteltäväksi. Nämä kuvat eivät vaatineet siivousta, seinille ei sentään tavarat hypi!


Olohuoneen puolella on takka ja muuri täällä keittiön puolella. Olen ripustanut tuollaisen vanhan kaffebrännärin roikkumaan pellistä. Mieheni ei varmaankaan yhtään siitä tykkää, sillä se hankaloittaa pellin käsittelyä. Mutta siinäpä tuo on  vielä saanut olla. Sopii mielestäni niin kauniisti!

Muut kaffetarpeet sijaitsevat viereisessä hyllyssä.

Kahvimylly

ja kahvipavut
Kahvipapuja on lisäksi muovipussissa vaikka kuinka paljon. Ideana muka käyttää niitä jossain askarteluissa. Kaikki nuo keramiikkakipot olen tehnyt kansalaisopiston kurssilla. Turhaa hyllyn täytettä ja pölynkerääjiä.

Ja ei kun jatkamaan raivaustöitä.
Mervips. juuri kun siirryin tästä facebookiin - törmäsin ensimmäiseksi tällaisiin korviksiin:

Kuva: Päivät lyhenevät, mutta kahvi piristää!


Nämä ovat Kati-Riina Designin tuotantoa. Aikas herkulliset! Jos vielä tuoksuisivat kahvilta, mikäs se parempaa...

5 kommenttia:

 1. Aijai. Huonompi homma, jos alkaa asento kovasti vääristyä. Tulee vaan lisää ongelmia. Kipin kapin pilatekseen tai muuhun kehon hallintaa parantavaan harrastukseen. Sopii myös isoille ihmisille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva nähdä sinua pitkästä aikaa. Eikös pilateksessa pidä mennä lattialle maaten? Se ei onnistu missään tapauksessa. Olenkin joskus haaveillut sellaisesta fysioterapeuttien terapiasängystä, missä olisi "helppo" jumpata. Kerran sellainen olikin kierrätyskeskuksessa, mutta oli vaan niin valtavan iso, ettei olisi mihinkään mahtunut.

   Poista
 2. no voih,sanotaan,ettei vanhuus tule yksin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä sanotaankin. Nämä vaivat johtuvat kylläkin keppien kanssa kävelystä. Monesti huomaan, että rollattorilla kävelevät ovat kumarassa, mutta sama vaara se on kaikissa apuvälineissä.

   Poista
 3. Osaava pilatesohjaaja pystyy ohjaamaan liikkeitä myös pystyasennossa. Tietysti jotain rajotteita sekin aiheuttaa, mutta ei nyt kokonaan tarvii sen takia tekemättä olla. Istuenkin voi tehdä vaikka mitä. Tukea keskivartaloon ja tiedostusta omaan asentoon. Sitä harjoittelen minäkin päivittäin, vaikka ohjauksessa käyn enää harvoin.

  VastaaPoista