keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Myönnytys syksylle

Tänään tuntui ilma jo niin kirpaisevan viileältä, että piti miettiä pukeutuminen uusiksi. Annoin periksi ja luovuin trikoocapreistani, joilla olen kulkenut koko kesän! Pitkistä housuista valikoituivat nämä luonnonvalkoiset joustavaa kangasta olevat. Tykkään tuosta puserosta kovasti, mutta kun se on kankainen, sen joutuu aina silittämään, mikä taas ei ole kivaa. Niinpä tänään oli ensimmäinen kerta, kun tuon laitoin päälle. Että tällainen asu. Toki vielä ilman sukkia ja takkia!

Harmi, kun kamerasta loppu akku juuri tätä kuvattaessa! Olisin halunnut näyttää teille  tunikan myös sivulta, sillä helma on hyvin mielenkiintoinen. No, joku toinen kerta...

Mervi

10 kommenttia:

 1. Kuvassa kaks komiaa, sie ja hortensia:))) tuo siun tunika on tosi ,tosi kaunis, mahtavat värit.

  VastaaPoista
 2. Hei Mervi! Taisin lähettää sinulle myös mailin. Niistä lonkkaleikkauksistasi... Eivätkö ne lääkärit todellakaan pysty tekemään mitään ettet joutuisi käyttämään keppejä loppuelämääsi? Itse olen viimeisen vuoden aikana käynyt neljässä isommassa tai pienemmässä lonkkaleikkauksessa (sama lonkka). Ja minua alkaa ne kepit todella ärsyttää... Hyvää syksyä ja tsemppiä! T. Rapakon takaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain sähköpostiakin, kiitos siitä! Näin on vastannut myös Tyksin ylilääkäri, ettei voida mitään tehdä. Kepit on todella ärsyttäviä. Voin kuvitella että myös miehestäni, joka monta kertaa illan aikana herää siiten että kepit kaatuu lattialle ja pitävät senpäiväistä kolinaa! Yleensähän minä alan touhuta vasta myöhäisillasta... Nyt on sentään laitettu sellaisia nipistimiä vähän joka tasolle, mutta kun ei niitä ole joka paikassa kuitenkaan.. Saattaa olla, että en ole edes vielä oikein käsittänyt, mitä se merkitsee, että koko loppuelämäni kuljen noitten kanssa, nyt olen vaan yrittänyt selvitä arjesta. Viime aikoina olen havahtunut siihen, että keppien kanssa kävely huonontaa ryhtini ja tekee entistä kyvyttömämmän liikkumiseen.

   Mutta ei ole mennyt kivuttomasti sinullakaan, harmi. Mitä useampia leikkauksia samaan paikkaan tehdään, sitä hankalampaa on toipuminen. Mutta sinulla lienee vielä toivoa paremmasta, toivottavasti! Ei meidän auta, kun katsoa positiivisesti elämää eteenpäin, murehtiminen kun ei auta yhtään.

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! Enkyllä ymmärrä ettei Tyks anna lähetettä Ortoniin, varsinkin kun ovat itse tyrineet niin mont leikkausta jo. En kyllä itse voisi uskoa vain yhtä lääkäriä, vaikka kuinka olisi ylilääkäri. Eiväthän he voi myöntää tehneensä virheitä. Tarvitset "second opinionin" muualta kuin Tyksistä, ainakin sitä mieltä oltaisiin täällä Rapakon takaa:).

   Poista
 3. Johonkin tais kadota mun viesti.
  Laitampa uusiks.

  Pyysin sua lataamaan akun ja kuvaamaan tunikasi loputkin kuvakulmat. Näyttää tällä hetkellä siltä, et takahelma on lyht. Nyt kiinnostaiskin tieteää, kuinka se liittyy vasempaan etureunaan?

  Vielä viime viikolla sinnittelin hihattomassa pellavamekossa, paljain säärin, niissä valecrocseissa.
  Piti siirtyä pitkiinhousuihin ja hihalliseen vaatteeseen; ekan kerran sitte alkukesän.
  Maanantaina palelin, kun oli vaan pv-neule, ei sukkia, eikä hanskoja!
  Tänä aamuna mittarissa oli +3 C.
  Nykyään liukumat vuodenajasta toiseen puuttuu. Talvesta suoraan kesään ja nyt pitkän kesän päätteeksi holotnasyksyyn.
  On tää kummaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuli kahteen kertaan, mutta ei haittaa. Kamera on nyt ladattu, mutta pitää vielä odottaa kuvaajan heräämistä. Kello on nyt 12:41 mutta vielä hän vetelee hirsiä. Se on kun rahaa pankkiin laittais, kun nuor ihminen nukkuu - toivottavasti. (Tämä tyttö on kyllä rikas, jos tuo pitää paikkansa)

   Inhoan sitä, kun pitää alkaa laittaa takki päälle, se hankaloittaa elämää. Onneksi en joudu ulkona paljon olemaan, muutama askel autolle ja taas muutama askel autolta putiikkiin. Siinä kyllä tarkenee vähemmilläkin varustuksilla.

   Apua, sukat ja hanskatkin vielä, eieieii. Saas todellakin nähdä, millainen talvi tulee näin ihanan kesän jälkeen.

   Poista
 4. Värit sopivat sulle, näytät pirteältä. Punainen sopii myös hiustenväriin. Valitse jatkossakin rohkeasti samantyylistä :) jos on räväkkä persoona ei kannata verhoutua mininkään "telttaan" tai tapetinjatkeeksi, vaikka olisikin isokokoinen. t. M.

  VastaaPoista