lauantai 26. lokakuuta 2013

Kuva-arvoitus


Mitä varten ovat nuppineulat piirissä nojatuolin karmilla?

No siksi, kun nojatuolissa istuu ja neuloo laiska ihminen.
Eikä sillä laiskalla ihmisellä ole käytettävissä kynää ja paperia käden ulottuvilla.
Se siis suunnittelee nuppineuloilla pipon kavennusten paikat.

 
Tässä aivan toisen mallinen pipo. Olen nyt ihastunut palmikoihin. Koska kerran olen laiska, en jaksa myöskään etsiä ohjetta yhtäkkiä iskevään inspiraatioon tai neulomispakkoon, joten päädyn tekemään erilaisia palmikkoversioita.

Vielä tuohon nuppineulasuunnitteluun: en ikinä muista, että jos on esim. 6 kavennuspaikkaa, niin montako väliä silloin on. Se pitää tarkistaa vaikkapa nuppineuloilla. Mutta nyt sen hokasin - jos tehdään ympyrää, niin niitä välejä on yhtä monta kuin neulojakin. Sensijaan, jos jana jaetaan kuuteen osaan, niin nuppineuloja olisi 7. Muistaisi vaan seuraavalla kerralla!

Ja eikun pipoa neulomaan....Mervi

6 kommenttia:

 1. Tykkään palmikoista! Olen neulonut tosi isoja palmikkotorkkupeittoja lapsilleni, ystävälle ja itselle. Sen alle on ihana kääriytyä, vetää vaikka pään yli ja siltikin jää jalat peittoon. Yksi on puikoilla kesken.....vielä. Vinkkinä: kirjoita nyt toteuttamasi ohje talteen, siitä voit seuraavalla kerralla tarkistaa. Mulla on vihko tuota varten. Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri mikään ei onnistu minulta HUONOMMIN kuin kaikenlainen muistiinlaittaminen ja arkistointi. Ei muka ole aikaa... sitten sitä aikaa menee moninkertaisesti, kun etsii ja keksii uudelleen samat jutut.

   Muuten, mikä lanka on paras torkkupeiton neulomiseen?

   Poista
 2. Kaunis pipo. Ja sinä et oikeasti ole laiska! Kaikkee muuta. Tosi ahkera. Minullakin on aina kun teen jotain niin nuppineulat sohvan käsinojalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että joku muukin riskeeraa nuppineulojen kanssa - aina pelkään, että istun päälle!

   Katsos kun täällä blogissa voi antaa väärän käsityksen itsestään, että muka touhuaa, vaikka todellisuudessa koko päivä meneekin netissä roikkumiseen...

   Poista