keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Paljon Onnea minulle!

Varsin arkisissa puitteissa vietin tänään syntymäpäivääni. En halua, että sitä tämän kummemmin huomioidaankaan. Facebook-kaverit onnittelevat, samoin läheiset. Isältäni sain kukan - muistaakseni ensimmäisen kautta aikain. Jos ei ylioppilaskukkia oteta huomioon.

Tällainen on meidän olohuoneen kukkaikkuna. 
 

Juuri nyt onkin moni kukka kukassa.

Tässä saamani krysanteemi


Tämän viikon on Pirkko pitänyt puotia pystyssä. Minä olen nauttinut rauhallisista aamuista ja mennyt vasta puolen päivän jälkeen töihin. Olemme yhdessä järjestelleet takahuonetta. Iltapäivällä kumpikin yskii, kun on silmät, nenä ja kurkku kangaspölyä täynnänsä. Pölyä pyörii myös joka nurkassa. Tänään saimme kankaat jo tosi hyvään järjestykseen. Hyvin on kauppa käynyt. On se mukava seurata, miten tieto kulkee kaupungilla. "Pellavasydämestä saa halpoja kankaita, kannattaa käydä..." vai miten se mahtaa mennä?

Töiden jälkeen menin teatteriharjoituksiin. Tämä on näytelmä, jonka puvustuksen olen luvannut hoitaa. Porukka teki käsittääkseni ensimmäisen kerran läpimeno-harjoituksen, jotta pääsin kunnolla käsitykseen, mitä siinä tapahtuu ja minkälaiset ovat roolihahmot. Ihan kiva ilta. Nyt vaan kirpparikierrokselle ja suunnittelemaan ompeluksia, tuunauksia ja ....tässä projektissa saa laittaa luovuutensa kukkimaan!

Pellavasydämen Mervi
vuotta vanhempana ja tietysti  viisaampana
ihan totta, tänäänkin olen oppinut uusia asioita.


11 kommenttia:

 1. Oikein hurjan paljon onnea, Mervi!

  VastaaPoista
 2. onnittelu-halaukset täältäki <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut täältäkin! : ) Meillä vietettiin eilen isännän ja pojan (tiistaina) yhteisiä synttäreitä. t. eläinhattu Anne

  VastaaPoista
 4. Sydämelliset Onnittelut Sinulle synttärisi johdosta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanat lukijani onnitteluista! Ette sitten noteeranneet lausetta; "en halua että sitä tämän kummemmin huomioidaankaan..." Itselleni ei tullut kirjoittaessa mieleenkään, että TAAS vaikutan kiitoksenkipeältä. Vilpittömät kiitokset joka tapauksessa!

  VastaaPoista