maanantai 4. heinäkuuta 2016

Batiikit

Taas tuli lisää batiikkia. Nämä ihanat kankaat ovat olleet niin suosittuja, että tilasin jo kolmannen erän lisää. Tällä kertaa tilasin myös "sikaa säkissä" - eli tietämättä, mitä tulee. Sanoin vaan puhelimessa, että kaikkia kuoseja saa laittaa tulemaan.

Hiukan on näppituntumassa eroja, vaikka kaikki ovatkin 100% puuvillaa. Joku tuntuu enemmän kahisevalta kuin toinen ja joku taas on selvästi ohuemman tuntuinen. Mutta kivoja kaikki. Olen näitä lähtetellyt ympäri Suomen halukkaille. Metrihinta on 17,- ja postikulut tulevat siihen päälle. Äsken laitoin kolme metriä kangasta isoon kirjekuoreen ja se lähti kirjeenä.

Metristä tulee tunika, paitsi nuo kaksi kukkakuosia, jotka täytyy tehdä etu- ja takakappale samaan suuntaan, jotta kukat ei olisi varsi ylöspäin. Jos haluaa tehdä kaula-aukon alavaralla, niinkuin minä teen, silloin sitä varten ja taskuihin täytyy varata 30 cm. Sitten lopusta saa vaikka pikkupussukan.

Kankaat on numeroitu kahdessa kuvassa, joten sen perusteella voit tilata haluamasi kuosin.


 Pellavasydämen Mervi
1 kommentti:

  1. Noihan on oikein kauniita! Olen joskus miettinyt, että sitten saa joku ystävä huomauttaa, jos värjään tukkani punaiseksi ja alan käyttää batiikkikaapuja (ja keräillä kissoja). Hmm. Kissat on jo, tukka on kyllä luonnostaan ehkä vähän punertava, ja nyt huomasin, että batiikkikin on ok. Pitäisikö huolestua...

    VastaaPoista