sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Ei kuulu joukkoon?

Mieheni on aloittanut kesäloman. Mitähän kaikkea yllätystä se järjestääkään! Olen huomannut, että moni asia, josta on talven mittaan ollut puhetta, muuttuu nyt toiminnaksi. Hän ei siis ole "kaikkimulleheti" -ihminen.

Eteiseen tuli matto, mutta kuinka pitkäksi aikaa? Jos kiinnostaa, käy lukemassa toisesta blogistani.

Kävimme tänään pikkupyrähdyksellä Annen kirppiksellä. Olipas siellä paljon väkeä! Matkalla poikettiin vielä pakkahuoneella jätskillä. Harjoittelin kännykkäkamerani käyttöä. Havaitsimpa sellaisen seikan, että kun otan kuvan itsestäni, kuva kääntyy lopulta peilikuvaksi. Jätsikin siirtyi kädestä toiseen.

Aika mahtava paatti oli ankkuroituneena laituriin. Hetken leikittelimme ajatuksella, että jos meillä olisi tuollainen, miten saisimme siellä ajan kulumaan.

Miksiköhän nää kuvat on erikokoisia? Näyttää siltä, että minä en mahdu pienempään kuvaan... Oli pakko ottaa useampi kuva, kun oli niin nätti pusero päällä. Olen ostanut sen vuosia sitten facebook-kirpparilta, mutta jostain syystä se oli nyt vasta ensimmäistä kertaa päällä. Ja noin kiva!


Hei hei!
Mervi (ja Aarre)

1 kommentti:

  1. Löysin sun toisen blogisi ja laitoin sen blogiini lukulistalle. Vähän luin, oli mielenkiintoinen. Jatka lukemista, nyt on mentävä pian nukkumaan. Kellohan on jo melkien yksi yöllä.

    VastaaPoista