tiistai 11. kesäkuuta 2013

Mansikkaa puserossa

Kylläpä sitä on ihminen helposti höynäytettävissä! Olin jo lähdössä tästä koneen äärestä "tekemään töitä" eli leilkkaamaan muutaman laukun tarpeet. Mennessäni huomasin mansikkakankaan (se roikkui puoliksi lipaston päällä ja puoliksi lattialla) ja heti keksin, että tuo pitää näyttää teille! Ähäkutti, eipä tarvinnutkaan mennä töihin. Tässä kun vähän aikaa kirjoittelen, onkin jo kympin uutisten aika, pääsen lököstelemään nojatuoliin ja virkkaamaan pesukinnasta. Juu, se ohje on jo melkein tulossa!

Siinä ohikulkiessani nimittäin huomasin, miten hienosti mansikkakangas sointuukaan vihreisiin trikoohousuihini.
Näin.


Kysymys kuuluukin nyt, että onko tuo mansikkakangas liian räväkkä?
Ja toinen kysymys, onko jollain ehkä yöpaita tästä kankaasta?

Nämä ovat nimittäin molemmat Nanson kankaita. Eivät kylläkään tämän vuotisesta mallistosta. Nythän saattaa olla niin, että jollekin tulee heti mieleen yöpaita, jos on tottunut näkemään sen sellaisena. En ole pitkään aikaan seurannut Nanson vaatemallistoa, joten minulla ei ole aavistustakaan myöskään kankaista. Täälläpäin ei vain ole Nansoa myynnissä.

 

 Tässä on muuten kanssa sellainen väriyhdistelmä, josta minulle on opetettu, ettei sovi yhteen: kaksi erilaista punaista. Mutta miksi ei voisi yhdistää vaalean punaista ja kirkkaanpunaista, vai eikö voi? Punainen ei ole lempivaatevärini, mutta kyllähän tuon kesällä kestäisi.

Nyt on käynyt niin, että olen hurahtanut trikoon ompeluun, niinkuin olen sitä menneinä aikoina  vältellyt!


8 kommenttia:

 1. Minusta nuo sopivat tosi hyvin yhteen. Mansikkakangas on silmiini herkullinen, ei yhtään liian räväkkä.

  VastaaPoista
 2. Voi hyvin yhdistää! Kiva kangas, niin kesäinen, niin kesäinen.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hyvä yhdistelmä. masikkatunika, mikä ihana unelma.

  VastaaPoista
 4. Kangas sopii hyvin kesäpuseroon!

  VastaaPoista
 5. Onko siinä mansikoita, en tunnistanut. Oudon värisiä ja muotoisia.

  VastaaPoista
 6. No kiva, että annatte luvan tehdä tästä pusero...Onko nuo sitten mansikoita,vai mitä ne on? Ihan hassun värisiä kylläkin ja on tuo muotokin vähän taiteilijan tulkitsema. Mutta mistäs senkään tietää, kuka ja missä tämän on piirtänyt - ehkä siellä on jotain tuollaisiakin marjoja tai hedelmiä. Mutta sanottakoon nyt vaikka kotoisesti mansikoiksi.

  VastaaPoista
 7. Ihana mansikkakangas! Tee vaan ihmeessä ittelles kesätunika siitä. Mie onnistuin saamaan mansikkakangasta vaan pienen palan. Tein siitä trikoopipoja, 4 kpl.tta. Seuraavilla markkinoilla mansikkapipot menivät ensimmäisen 25 minuutin aikana. Siulla on muuten ihana blogi. Miun on nykysin pakko käydä lukemassa joka päivä siun kuulumiset. ( : t. eläinhattu Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka kauniisti sanottu, mitäpä bloggaaja enemmän toivoisi, kuin sitä, että lukijat tykkäävät käydä kurkkaamassa. Kiitos!

   Jospa tunikan jälkeen jäisi vähän kangasta niin voisinkin tehdä pipon tai kaksi.

   Mielenkiintoinen nimimerkki sinulla. Mitä tarkoittaa eläinhattu Anne...jaa mutta menenpä googlaamaan, löytyisikö sieltä vastaus...

   Poista