sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Myytävänä PellavasydänTällainen ilmoitus oli paikallislehden lauantain numerossa:


On aina jännittävää avata aamulla lehti, kun tietää oman mainoksensa siellä olevan. Mihin se on laitettu, huomataanko mainosta ollenkaan? Taas kerran kauhistuin - ei sitä tuolta KUKAAN huomaa! Tällaisessa paikassa toiseksi viimeisellä sivulla:


Mutta kyllä ainakin tänään (kirjoitan tätä lauantaina) putiikissa käyneet asiakkaat olivat tuon huomanneet. Ja taas asiasta keskusteltiin. Ei, kukaan jatkajaksi innostunut ei ottanut yhteyttä. Sitäpaitsi huomasin jälkeenpäin, ettei tuo ollut kovin ammattimaisesti laitettu ilmoitus. Olisi pitänyt olla jotenkin näin:

Myytävänä käsityö- ja lahjapuoti Uudessakaupungissa....

Tämä nyt olikin ehkä paremmin paikkakuntalaisille suunnattu tiedotus asiasta.
Ja sainpa uudet aukioloajatkin siihen ujutettua. Nyt aloitan aamulla jo klo 10, ovet ovat avoinna joka päivä, myös maantantaina. Lauantaina sen sijaan pääsen pois jo tuntia aiemmin. Tänään päätin jo aloittaa ja suunnittelin sulkevani klo 13, mutta ei se onnistunut. Asiakkaita tuli viime hetkillä ja mukavaa jutustelua riitti yli ajan...

Tänään, sunnuntaina, menen hetkeksi putiikkiin. Yksi tilaustyö pitää tehdä tänään ja tarvikkeita ei ole kotona. Pidän tietysti samalla ovea auki, jos vaikka joku kadun toiselta puolelta, syötyään Pookissa, tulisi piipahtamaan.

Mervi

4 kommenttia:

 1. Kivasti "epävirallinen" ilmoitus.
  Harmi, kun joudut lopettamaan.
  Mutta varmasti keksit jotain uutta mukavaa tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrin juuri epävirallisuuteen, mutta sitten totesin, ettei se ehkä toimi oikeiden ostajaehdokkaiden kohdalla?

   Poista
 2. Toivotan onnea: toivottavasti Pellavasydän saa hyvän jatkajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse en oikein edes tiedä, mitä toivoisin. Jatkajan toivoisin saavani, koska kyllä täällä käsityöliike tarvitaan. Itse haluaisin kuitenkin pitää Pellavasydän-nimen. Kaikki järjestyy, järjestyy, ihan varmasti järjestyy....

   Poista