lauantai 4. elokuuta 2012

Aaah!

Olen totellut lukijoideni ohjetta ja levännyt. Monta päivää. Ihana sijaiseni Pirkko on pitänyt puotia pystyssä. Toki olen siellä pistäytynyt ja ajatuksissa sitäkin enemmän. JOS oikein lomalomaa aikoisi pitää, pitäisi lähteä pois kotoa, mutta on tämäkin auttanut. Ensiavuksi.

Tänään joimme ensimmäistä (!) kertaa kahvit terassilla. Mieheni otti kuvia kukistaan.


Ja siis mä oikein poseerasin! Että tän parempaan en pysty...ainakaan kun pitää katsoa päin aurinkoa ja yrittää olla siinä sitten siristelemättä ja tukka sekaisin. Maanantaina menen parturiin.
Kohta tulee kutsu syömään - kuulen perunoiden kiehuvan ja paistinpannun tirisevän herkullisesti...sitten voisin yrittää vähän siivota, ehkä, tai sitten menen päivälevolle. Mervi

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukkia! Mukavaa että olet ehtinyt vähän lomailemaan. Äläkä ole niin kriittinen noiden omien kuvien kanssa ihan kauniita ovat!
  Mukavaa lauantain jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita kukkia, kaikki! Sanoit että ottaisit pöllöjä myyntiin. Tulen kahden viikon kuluttua ukiin ja voisin tuoda niitä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Välitän kehut miehelleni - minullahan ei ole noihin kuviin mitään osuutta. Paula Kristiina, laitoin sinulle myös sähköpostia, näitkö? - nähdään!

  VastaaPoista
 5. Ainakin sinä näytät oikein aurinkoiselta! Lepo varmaan on tehnyt hyvää.

  VastaaPoista