perjantai 17. elokuuta 2012

KukkaromainosEilisessä paikallislehdessä - sen takasivulla - oli Pellavasydämen mainos.Tarkoituksena oli paitsi kukkaroiden esittely, mutta ilmoittaa myös uudet aukioloajat.
Tämä mainos kyllä huomattiin, sillä heti aamusta alkaen kukkaroita haettiin. Samoin noita kehyksiä. Olenkin monen asiakkaan kanssa tutkinut, miten tuollainen kukkaro valmistetaan.

Suunnittelin jo kurssin järjestämistä ja illalla päätin tehdä yhden malliksi. Mutta ei siitä mitään tullut. Ei ole minun heiniäni! Eikä missään tapauksessa ollut tarkoitus "matkia" näitä myynnissä olevia kukkaroita. Ehdottomasti haluan myydä Lotteriina-kukkaroita, enkä itse tekemiäni. Mutta asiakkaista toki jotkut haluavat kokeilla.Tällä viikolla olen tehnyt havaintoja sosiaalisen median mainosvaikutuksista. Pellavasydämen Facebook-sivustolla esittelin samaiset kukkarot ja kehykset ja se toimi. Kotisivut www.pellavasydan.fi ovat jääneet vähemmälle huomiolle, mutta silti ne on huomattu! Myin tällä viikolla yhden talvihatun, joka oli bongattu Pellavasydämen kotisivuilta. 

Nämä kaikki ovat ilmaista mainosta, sen sijaan tämä lehden mainos maksanee toista sataa euroa - lasku ei ole vielä tullut....

Tällaisen "aineiston" lähetin lehden ilmoitusvalmistamoon:

Näistä kukkaroista tykkää
äidit ja tyttäret!
Myös pelkkiä lukkoja
ja muita käsityötarvikkeita.

Uudet aukioloajat:
ma suljettu
ti-pe 11-17
la 10-13

Pellavasydän
Ylinenkatu 26, Uki
p. 050 3283 265

Ja tästä materiaalista sitten valmistivat tuon ylläolevan mainoksen. Mukana oli tietysti myös kuva. Turhaa vaivaa näin kuvan kanssa, sillä otin eri versioita erilaisilla taustoilla, mutta tekijä poisti koko taustan!

Oho! Aivan eri asiasta piti kertomani, mutta tällainen juttu tästä tuli - no se toinen asia sitten seuraavalla kerralla. Ehkä tänään vielä toinen postaus, sillä nyt on vapaapäivä! Mervi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti