maanantai 9. huhtikuuta 2018

Uusi tyyli - vai eikö sittenkään?

Sisustusmakuni on muuttunut pois kruusatusta ja kullanvärisestä yksinkertaiseksi musta-harmaa-valkoiseksi. Olohuoneessa tyylimuutos on vielä kesken: sohvakalusto ja lamppu pitäisi vaihtaa.

Ja sitten on taulut. Siis kehykset. Ja varsinkin tämä:
Tässä kuvassa näkyy vielä rokokoo-pöytäryhmä. Alunperin ostimme tähän huusholliin myös käytetyn rokokoo-sohvakaluston, mutta nämä koukeroiset huonekalut lähtivät aika pian kiertoon...

Muuttovaiheessa

Ostin punatulkkutaulut huutokaupasta. Silloinkin mielestäni maalauksen herkkyys ja kehysten mahtipontisuus olivat pahasti ristiriidassa. Taisin kuitenkin ostaa nimenomaan kehysten takia?

Nyt haluaisin vaihtaa kehykset mustiin yksinkertaisiin. Idea lähti tästä uudesta karttajulisteesta, joka on sijoitettu eri seinälle, koska on eri tyyliä:


Ideana olisi siis vaihtaa isoon punatulkkutauluun saman tyyliset kehykset. Ostin tällaiset halpiskehykset, mutta eihän nämä sovi maalattuun tauluun. Täytyy mennä oikein kehysliikkeestä tilaamaan.Nyt olisi siis myynnissä komeat kullanhohtoiset kehykset. Toki nämä voisi tuunata esim. maalaamalla harmaaksi, mutten halua. Mieluummin soisin tällaisenaan käyttöön jollekin, joka tykkää.


 Otatinpa tällaisen hassun kuvan kehyksistä.Ja kun tyylin muutoksesta puhutaan, niin tässä myöskin uusi tyyli. Hiuksista lähti aika pätkä pois ja laitettiin elämäni ensimmäiset vaaleat raidat.


 Tästä tunikasta jo kerroinkin. Ostin sen Turun kädentaitomessuilta. Tuo huppu on aika "pukeva".


Näissä kuvissa ei erotu yksi muutos. Hassu juttu nimittäin. Minulla on menossa (itse keksitty) terapia, jossa yritän nostaa alakuloista mielialaani. Ensin rakennekynnet, sitten uusi tukka, sitten kasvohoito ja nyt uutena RIPSIEN PIDENNYKSET eli yksittäin liimatut ylimääräiset ripset. Maksoi monta, monta kymppiä. Ja hassua on se, etten tottunut niihin - ne tuntui raskaalta ja kun toinen silmä on tommonen lerppa, niin sen ripset näkyi silmäkulmasta. Seuraavaksi siis kävin poistattamassa ne! Harmittaa, sillä ilme kyllä koheni huomattavasti ja nyt tuntuu tosi haljulta katsoa peiliin.

Tässä selvä kuva alastomista silmistä - näköjään punaisista sellaisista.
.

 ... ja tässä räpsyripset. Harmi, etten ottanut lähikuvaa. Koskaan enää en hairahdu ripsiin, mutta kynsistä pidän kiinni "kynsinhampain".

Mutta siis .... palataanpa takaisin tauluun. Mitä sinä tekisit? Vaihtaisitko kehykset kevyempiin?

Mervi
3 kommenttia:

  1. Komeat on kehykset, mutta kun haluat yksinkertaisempaa, niin vaihtoon vaan. Jos/kun laitat ne myyntiin, niin vinkkaa, missä ne on. Olen kiinnostunut ostamaan ne, jos hinta on sopiva. Riitta Seppänen. rikke99@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta saan aikaiseksi tehdä postauksen uusista kehyksistä...

      Poista
  2. Minä vaihtaisin, tulee tulkut paremmin näkyviin. Kruusatut kehykset vievät huomion. Mäkin tosin tykkään kruusauksista ja kimmalleista, mutta olen kans pikku hiljaa laittanut yksinkertaisempaan.
    Mutta en kokonaan, niissä on osa minua.

    VastaaPoista