torstai 26. huhtikuuta 2018

Minäkö väärä?

Otsikosta tuli vähän monimielinen. Kyllä minä ihan oikea olen, itselleni ainakin. Lapsilleni olen oikea äiti, raukat kun eivät sitä voi valita, mutta valitsiko puoliso oikean? Oikea lapsi olen vanhemmilleni ja ehkä (?) työntekijälleni oikea työnantaja - näihin en osaa itse vastata.

Mutta väärä? Peilistä minua katsoo ihan oikea Mervi, mutta valokuva paljastaa karmean todellisuuden: minä OLEN väärä! Katsokaa nyt vaikka:

 
Tätä kuvaa otettaessa olen piilottanut kyynärsauvan. Omasta mielestäni seison aivan suorassa.
Mieheni on erittäin huono "stailaaja": ei se kiinnitä tuollaisiin huomiota. Joku toinen olisi sanonut, että "saatko vähän siirrettyä painoa vasemmalle jalalle?" Mutta ei... Hän päästelee vaan kummallisia naurahduksia, minkä minä luulen tarkoittavan sitä, että olen ihan pöhkön näköinen. Tämä viimeinen on pahin, kun pidän kädet suorina 
ja näytän ihan siltä kun olisin nyt justiin kaatumassa.
Pää osoittaa vielä eri suuntaan.

 Kannattaisi siis pitäytyä kapeissa peleissä
Kun olimme mieheni kanssa kävelemässä pitkää käytävää pitkin, hän huomautti tästä asiasta eikä sekään vielä riittänyt, vaan lisäsi myös, että kävelen kuulemma  etukenossakin. Eli kahteen suuntaan väärä!

Yleensä vedän tuollaisista herneen pikkunokkaani, mutta nyt en. Tosiasioita ei kannata väistellä, valokuva on mainio tapa tutkistella itseään, ne normikotipeilit eivät vääristele. Tämän seurauksena jokin muu kliksahti päässäni. Olen nyt parin viikon kiinnittänyt huomiota kävelyyni. Oikaisen itseni ja koitan nojata vähemmän kyynärsauvaani ja astua napakammin vasemmalle jalalle.

Vähän väliä seisoessani huomaan, että polvet ovat koukussa, mistä seuraa voimakkaat kireydet polven takana. Siihenkin on omat keinonsa, mutta fysioterapiasta tuonnempana.

Minä vielä suoristan itseni!

Mervi

4 kommenttia:

 1. Moro, täällä on toinen "väärä" ihminen! "Sisimpäänsä" joskus katsominen on tarpeellista, kuva sen kertoo. Minäkin olen viimeaikoina tarkkaillut itseäni kun olen huomauttanut puolisolle hänen (minun mielestäni) virheellisestä kävelyasennosta. Samalla on tullut kohennettua omaakin ryhtiä, toivottavasti jaksamme Sinä Mervi ja minä sen jatkossakin pitää- siis sen uuden ryhtimme! Hyvää kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Olen tehnyt töitä tämän asian kanssa. Nyt kun kuntoni on hiukan kohentunut ja olen jopa alkanut tehdä kävelylenkkiä ulkona, kiinnitän tietoisesti huomiota asiaan. Kyllä se tästä!

   Poista
 2. Nuo kuvat ovat kuin minusta, Mä olen selästä ässänväärä, notko, kyhmyrä !!!!Paras olla kuvaamati itseäni, istunkin lyhyssä.
  Jotenka tuntuu kuin olisimme sisaruksia noiden asentojemme kanssa :) :)

  VastaaPoista