sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Omat tuotteet televisiossa - näyttää kivalta!

Yksi etappi on  saavutettu! Koko talven olen valmistellut isoa tilausta Laura Peterzenille. Kustavin Rantamajalla myydään muutamien paikallisten käsityöläisten tuotteita. Viime kesänä Pellavasydämen sisustuskorit saavuttivat (sielläkin) suuren suosion ja täksi kesäksi tilattiin vähän laajempi ja isompi repertuaari. Vapunaattona kävin viemässä ensimmäisen satsin - 47 erikokoista koria - paikanpäälle. Laura kertoi, että Liv-kanavalta oli käyty tekemässä heistä ohjelmaa. Muistin, että olen jonkin ohjelman sarjasta "Minnan kanssa sisustusmatkalla" nähnyt ja loput laittanut nauhalle. Suurin toivein selasin arkistoa ja sieltähän se löytyi!

Minna matkaa Turun saaristossa; saaristotunnelmissa rengasreitillä -ohjelma on tullut 20.3.2011. Se on kauden 2 jakso numero 4 ja löytyy myös netistä.


http://www.livtv.fi/ohjelmat/sisustusmatkalla-minnan-kanssa/videot?vt=video_episode&vid=281122

No siis, ohjelmassa on paljon asiaa. Matkalla vieraillaan mm. Peterzenin myymälässä ja siellähän niitä Pellavasydämen koreja on esillä siellä täällä. Harmi vaan, ettei erikseen esitellä.... Käykää toki kesäreissullanne Kustavissa!

Tässä kuvassa ei ole tilaukseen kuuluvia koreja.

Jatkan edelleen tilauksen tekemistä. Onneksi. Sillä muuten tämä sairaslomalla liikuntarajoitteisena oleminen olisikin turhauttavaa / vielä turhauttavampaa. Nyt alan tehdä isoa mattoa ja oikein isoja pyykkikoreja. Onpahan taas olkanivelet koetuksella.

2 kommenttia:

  1. Ihania nuo kuvan korit!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pidätkö enemmän näistä, joissa ei ole vuorta vai vuorillisista?

    VastaaPoista