maanantai 30. toukokuuta 2011

Sekasotkua

Tällaiselta näytti meidän keittiön apupöytä vielä viikonloppuna. "Sulassa sovussa" päivän posti, nuppineulatyyny, langat, lääkedosetti ym. ym.... Aika ajoin myös ruokapöytä on samanlaisessa lastissa.

Teen töitä paitsi putiikin työhuoneella ja kotona työhuoneessa,  myös keittiössä, "ruokasalissa" ja tietysti olohuoneessa. Ja jälki on joka paikassa samanlaista. En ole oppinut laittamaan tavaroita heti oikeille paikoilleen ja sitä paitsi  - haluan saada työt äkkiä valmiiksi!

Lauantaina kyllästyin kaaokseen ja pyysin tytärtäni apuun. Meillä on jo pitkään ollut niin päin, että lapsi siivoaa äitinsä jälkiä. Tottakai se maksaa, mutta tulee hyvää jälkeä. Hän on pedantti luonne ja siivoaa perusteellisesti.  Nyt on sitten (hetken aikaa) siistiä.

Kuten olen valittanutkin, kaikki työnteko on hankalaa kahden kepin kanssa kulkiessa. Tänään on kuitenkin pakko leikata muutama tunika ja hattu. Keittiön pöydällä.

2 kommenttia:

  1. Hei löysin ihastuttavan blogisi ja kysynkin että miten ihmeessä saat tuosta virkatun korin reunasta nuon tasaisen? värkkäsin jonkun löytämäni ohjeen mukaan korin ja reunasta tuli epätasainen ja en ole mitenkään virkkaaja joten korissani ei kyllä tuo sivukaan nuon tasainen ole mutta jospa seuraavassa..;) mutta kokeiltua tuli ja vessaa koristaa limenvihreä kori jossa ylä-reunassa`kynnys´t. helena

    VastaaPoista
  2. Kiva, että tykkäät. Olen viimeaikoina ajatellut, että blogini on ankea. Mutta sellaistahan elämä välillä on. Jos lähetät sähköpostiosoitteesi, kerron ohjeen, millä saat reunasta nätimmän. Kaikenkaikkiaan korit täytyy virkata mielettömän tiukaksi. Hampaat irvessä. Nytkin minulla oli pitkä tauko ja huomasin, että heti tuli koreista vetelämpiä. Ja kun oikein tiukkaan tekee, kädet on rakoilla ja olkapäät kipeinä....mutta kivaa on silti!

    VastaaPoista