maanantai 25. heinäkuuta 2011

Pääasia, että toimii. Mutta kun ei toimi.

Tervetuloa, uusi lukija! Kommentoit rumaa nuppineulatyynyäni sanoilla "pääasia, että toimii". Päätin jo eilen tehdä ihan oman postauksen tuon neulatyynyn käytöstä.

Työhuoneeni jakautuu kolmeen osaan: yksi on putiikin takahuone, toinen on keittiön pöytä ja kolmas on työhuoneeni kotona. Joka paikassa on sama sotku, paitsi että keittiön pöytä TÄYTYY välillä siivota.
Tästä kuvasta huomaat, että työhuoneeni on entinen tyttären huone (nalletapetit) ja että käytän halpaa Lidlin ompelukonetta (toimii tosi hyvin, kun on vielä aivan uusi. Minulla on kyllä lähes kymmenen konetta, niitä on joka nurkassa) Kangaskasa pöydällä on puolivalmiita lippahuiveja, kts. kuva alempana.

Keittiön pöydällä leikkaan isot kankaat, koska pöytä on iso ja sitä saa vielä jatkettuakin. Näissä hommissa tuo ranneneulatyyny on ihan kätevä. Kulkee mukana, eikä piilottele eikä putoa lattialle. Mutta sitten tulee mutta.


Koneella ommellessa käytän neulatyynyä oikeassa kädessä, koska olen vasenkätinen. Jouduin toteamaan, etteihän se onnistu ollenkaan: koska ompelukoneella oikea käsi ottaa kiinni tohonmikätoion...Mites tämän ongelman voisi ratkaista?

Huomiseen paikallislehteen tein pikkumainoksen näistä lippahuiveista. Toivottavasti kaikki ne mummelit, jotka ovat käyneet niitä kyselemässä, nyt huomaavat. Tällaisen kuvan laitoin:
Alla teksti, että "Nyt niitä saa, lippahuiveja. Eri värisiä. Ja hattuja myös......"
Teen yleensä itse sellaisen raakaversion, josta lehden ilmoituksen valmistajat tekevät kunnon mainoksen. Saan tarkistaa koevedoksen, mutta aina se aamulla jänskättää, että miten se TOIMII. Mitä mainoksia on vieressä, huomaako mainosta ympäristöstään jne.

2 kommenttia:

  1. Kokeileppa siirtää tuo neulatyyny kyynerpään yläpuolelle käsivarteen (siihen hauiksen kohdalle :D), itsellä toimii siinä hyvin.

    VastaaPoista
  2. No mutta niinhän se tietysti onkin! Höh! Täytyy vaan tehdä toinen, vähän isommalla rannekkeella...Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista