lauantai 16. heinäkuuta 2011

Parempaan päin!

Aivan eri fiilis oli TÄNÄÄN olla putiikissa kuin VIIME VIIKOLLA lauantaina. Olen siis tehnyt vain lauantait ja arkipäivien viimeisen tunnin (päästänyt tyttäreni aikaisemmin, ettei hänen työpäivänsä ole enempää 6 tuntia).

No, ensimmäinen syy on tietysti se, ettei tänään ollut kuuma, ei tullut hiki ollenkaan! Yleensä minulla on tiskin alla pieni pyyhe, johon voin vaivihkaa pyyhkiä hikeä - jostain syystä varsinkin pää hikoaa, eli hiki valuu pitkin naamaa - tosi viehättävää!

Toinen, ehkä suurempi syy oli se, että olen paranemaan päin. Kävin viime viikolla jälkitarkastuksessa ja nyt lääkäri sanoi, ettei uusi, laitettu lonkkaproteesi ole enää liikkunut. Kaksi viikkoa saan varata siihen puolella painolla (tähän asti 3 kk ei ollenkaan) ja sitten saan heittää kokonaan kyynärsauvat pois. Tässä kuvassa (lainattu Wikipediasta) on lonkkaproteesi, muttei ihan samanlainen kuin minulla. Mutta idea on siis sama.


Nyt olen siis hyvillä mielin ja tulevaisuus näyttää paljon valoisammalta, voin jopa ehkä alkaa nauttia kesästä? Uusiakin tuotteita olen valmistanut. Vanha tuttavuus 70-luvulta -sellainen lippahuivi - on tullut taas. Mummot sellaista kyselivät alkukesästä ja nyt sain aikaiseksi. Tänäänkin myin 3 tällaista huivia, eikä ollenkaan mummoille! Itse asiassa miehetkin näyttävät pitävän sellaista, kunhan vaan ei ole kukkakangasta!

virkattuja hiirulaisiaOli kiva päivä, nautin asiakkaiden tapaamisesta ja iloitsin tietysti kehuista, joita sain kauppani valikoimasta. Yksi pieni asiakas oli myös toooosi iloinen löydettyään tällaisia pikku hiiriä. Hän keksi laittaa sen pikkuruiseen virkattuun koriin ja siitä tuli siis hiirelle pesä. Toisen pesän hän antaa tuliaisiksi serkkutytölle ja toisen kuulemma pitää itse. Oli se muuten tarkkaa, kun valittiin väriä - ei ole ihan sama, minkä väriset korvat hiirellä on....

4 kommenttia:

 1. Piipahdin blogissasi ja päätin jättää puumerkin! :)

  Ihania töitä, pitääkin tulla paremmalla ajalla uudestaan!

  Mukavaa alkanutta viikkoa!
  - Lisa

  VastaaPoista
 2. Aikaa tarvitaan. Moni on sanonut, ettei kerralla kaikkia kykene edes hahmottamaan. Tavaraa on paljon ja monet yksittäiskappaleita, mikä tekee yleisilmeen sekavaksikin, itse kun sanon...

  VastaaPoista
 3. Lisa: taisin ymmärtää viestisi väärin? Piipahdit blogissa, eikä myymälässä....minä vastasin tarkoittaen myymälää. Muuten samat sanat: piipahdin blogissasi ja siellä oli kaikkea kivaa! vink vink myyntikanavista puheenollen.

  VastaaPoista
 4. Juu, blogista tosiaan puhuin. :) Olisi kyllä ihana päästä käymään itse myymälässäkin.

  VastaaPoista