keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Juhannusruusu

Nyt löytyi kamera. Tässä kuvaa virkatusta matosta, jonka tein matonvirkkauskurssia varten. Se on tehty juhannusruusu-mallin mukaan. Kuteena aivan ihastuttava trikoo, pehmeä ja helposti työstettävä.

En ole mattoa mitenkään "viritellyt" kuvausta varten, ainoastaan pudottanut lattialle, joten kuhmuisuutta ym. havaittavissa.

8 kommenttia:

 1. Kyllä on nätti ilman "virittelyjäkin".
  Melkein liiankin nätti lattialle.
  Pöydälle raaskisin kyllä "pudottaa".
  Mukavia matonvirkkauskurssihetkiä!

  VastaaPoista
 2. Kiva matto! Kommenttien lähettelystä (viitaten aiempaan kirjoitukseesi) olen huomannut, että ne blogit saavat varmimmin kommentteja, joissa kirjoittaja myös nopeasti aina vastaa jotain kommentteihin. Jos kommentit jäävät roikkumaan "ilmaan", luulee kommentoija, että kirjoittaja ei niistä välitä - vaikka välittäisikin.

  VastaaPoista
 3. Aivan, näin se varmasti on. Itsekin olen huomannut turhautuneeni, jos olen kommentoinut jotain kirjoitusta enkä ole saanut vastausta...kiinnitänpä tähän huomiota.

  Kiitos siis kehuista Anonyymi ja Askartelin itte, vaikka en voikaan täydestä sydämestä niitä vastaanottaa, sillä malli ei ole itse keksimäni!

  VastaaPoista
 4. Olisi niin kiva, jos kirjoittaisit blogiisi
  vähän useammin.
  Sitä niin pettyy, jos ei mitään uutta
  olekaan tullut.
  Tällaisen toivomuksen nyt Sinulle esitän.
  Ystävällisesti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos anonyymi kommentistasi! Sehän on kiva, että oikein odotat juttuja. Mitäpä haluaisit lukea? Yritän toteuttaa toiveesi, heti pian...

  VastaaPoista
 6. Varsin siisiti matto, selvästi ollut hyvä tekijä ja materiaali myös.

  VastaaPoista