sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kynnys kohoaa...

Nyt on ollut toooosi pitkä tauko bloggauksessa. Siihen on montakin syytä: a) kamera on aina väärässä paikassa ja luulen että pitäisi olla mukana joku kuvakin b) aina on kiire ja mielestäni kirjoittamiseen pitäisi varata kunnolla aikaa - varsinkin sen kirjoittamisen miettimiseen c) ei ole tapahtunut mitään oleellista uutta d) e) f) jne...Ehkä suurin syy on g) olen lukenut blogikirjoittamisen ohjeita ja kynnys kirjoittamiseen on kohonnut.

Valokuvien tulee kuulemma olla laadukkaita, ykskaks räpsäistyjä ei kuulemma viitsi edes vilkaista. Tähän en kykene, minulla on vain tavallinen halpa kamera, jota en edes osaa käytää.

Blogikirjoitusten pitää olla harkittuja ja niissä pitää olla johdonmukaisuutta ja punainen lanka. Olen niin impulsiivinen että poukkoilen sinne ja tänne ja eksyn välillä kirjoittamaan omasta elämästänikin.

Kiinnostavaakin pitäisi olla ja olen alkanut epäillä, että omat juttuni eivät ole kiinnostavia, sillä lukijoita ei ole juurikaan ilmaantunut, eikä kommentteja senkään vertaa....Google kyllä kertoo, että kävijöitä on ollut, mutta mitään konkreettista jälkeä ei vaan ole jäänyt..

Ja mitä vielä...no, joka tapauksessa - kirjoittaminen on jäänyt ja jäänyt. Ja tässä on selittelyt. Nyt lähden huovutuskurssille, viikonlopun mittainen intensiivikurssi järjestetään kansalaisopistossa. Tein jo vauvantöppöset ja tänään olis tavoitteena saada aikaan huovutettu hattu. Koitanpa ottaa niistä sitten niin hyvät kuvat, kuin osaan. Kun muutenkin pitäisi nyt ottaa hyviä kuvia tuotteistani, sillä niitä kaivataan Helsingissä....

2 kommenttia:

 1. Käyn aina välillä blogiasi kurkkaamassa.
  Ei niistä ohjeista, johdonmukaisuuksista
  ja punaisista langoista niin väliä.
  On vain kovin mukavaa, kun jotain uutta,
  vaikka ihan pientäkin, saapi lukea.
  Kirjoittelehan rohkeasti vain.

  VastaaPoista
 2. No, mutta kiva "kuulla". Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista